Ylläpidä ammatillista osaamistasi huippukouluttajien opissa.
Ilmoittaudu syksyn koulutuksiin hyvissä ajoin!

Syksy on täynnä uusia, sekä jo tutuksi tulleita koulutuksia ja koulutuskokonaisuuksia.

EK-Tiedon koulutukset kattavan laajasti ammatillista osaamista niin työsuhdeasioissa, palkanlaskennassa, yritysverotuksessa ja yritysturvallisuudessakin.

SYKSYN KOULUTUSTARJONTA

Uusia ajankohtaisia aiheita syksyllä ovat mm. Perhevapaauudistukseen liittyvät koulutuksemme Perhevapaauudistus palkkahallinnossa sekä Perhevapaauudistus ja uusi perhevapaajärjestelmä. Lisäksi kurkistamme ulkomailta Suomeen tulevan työntekijän verovelvollisuutta laajentavaan Taloudellinen työnantaja -käsitteeseen, ja tarjoamme myös alv-aiheisia koulutuksia Arvonlisäverotuksen perusteet sekä Ajankohtaista arvonlisäverotuksesta.

Työlainsäädännön uusimmat ja mielenkiintoisimmat oikeustapaukset herättävät mielenkiintoa vuodesta toiseen, ja Työsuhdeasioiden ABC -sarja on vakiinnuttanut asemansa koulutusohjelmistossamme (aiemmin tunnettiin nimellä Työsuhdeasiain peruskurssi I ja II).

ENNAKKOPERINTÄPÄIVÄT 21.11.-20.12.

EP2023-kiertue starttaa tänä vuonna Lahdesta 21.11. Kiertue kattaa tänä vuonna 10 paikkakuntaa ja 11 tilaisuutta, joista kolme järjestetään hybridinä. Tutustu kiertueaikatauluun tästä.

KOULUTUSKALENTERI
Tutustu loppuvuoden koulutuskalenteriimme tästä.

WEBINAARIT, HYBRIDIT, TALLENTEET ja RÄÄTÄLÖIDYT KOULUTUKSET

Osa koulutuksistamme järjestetään webinaareina, osa hybriditilaisuuksina, jolloin voit valita, osallistutko paikan päällä vai webinaarin kautta. Mikäli koulutuksen ajankohta ei sovi aikatauluusi, ilmoittaudu mukaan koulutuksen webinaariin, sillä sinun ei tarvitse olla läsnä webinaarissa, vaan riittää, että olet ilmoittautunut mukaan, ja saat itsellesi webinaaritallenteen 30 vuorokaudeksi käyttöösi koulutuksen päättymisestä. Lue lisää tästä.

Räätälöimme koulutuksen myös sinun organisaatiollesi sopivaksi. Lue lisää kotisivujemme kohdasta ”yrityskohtaiset koulutukset” ja lähetä meille sivun kautta tarjouspyyntösi.

Emmekä toki ole unohtaneet webinaaritallenteita, joita on tarjolla edullisesti, jopa 6 kuukauden katseluoikeudella.

OSALLISTUMISTODISTUS

Meiltä saat myös osallistumistodistuksen käydystä koulutuksesta. Lue lisää tästä.

UUTISKIRJE

📥  Tilaamalla uutiskirjeemme saat tiedon ajankohtaisista koulutuksista ja uutisista heti niiden ilmestyttyä. Tilaa uutiskirjeemme tästä.

Lämpimästi tervetuloa kouluttautumaan EK-Tiedon mukana.

-Asiantuntijat apunasi-

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

13.12.2023
10:00 – 10:55

Sivista: Koulutus yksityisen opetusalan palkanlaskentaa hoitaville tilitoimistoille: Raskaus- ja vanhempainvapaaseen liittyvät tulkinnat -webinaari

Teams-webinaari

16.11.2023
09:00 – 12:00

Arvonlisäverotuksen ajankohtaiskatsaus

Webinaari

12.10.2023
09:00 – 10:30

Vaihtelevan työajan sopimukset & Työehtodirektiivin muutokset -webinaari

Webinaari

25.10.2023
09:00 – 12:00

Osa-aikatyö palkkahallinnossa

Helsinki & Webinaari