Osa tilaisuuksista järjestetään hybridinä - Voit valita osallistutko paikan päällä vai etänä!

Ennakkoperintäpäivät tarjoavat tärkeää ja ajankohtaista tietoa tulorekisteristä, palkkaverotuksesta sekä ennakkoperinnästä kaikille talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisille, niin aloitteleville kuin jo vuosia aiheen parissa toimiville. Seminaariin osallistuu vuosittain yli 1 000 alan ammattilaista!

Kiertue on järjestyksessään 44. ja odotammekin jo innolla pääsevämme jälleen tien päälle!

Etäosallistujille tarjoamme tuttuun tapaan mahdollisuuden osallistua seminaariimme verkon kautta – lähetyksemme ovat saaneet erinomaista palautetta hyvästä laadusta ja toteutuksesta, ja tätä on tarjolla tänäkin vuonna! Lue lisää livelähetyksistä

💎 10 eri paikkakuntaa – 11 tilaisuutta – 3 hybridiä. Valitse, osallistutko tilaisuuteen paikan päällä vai etänä.

Kiertuepäivät ja -paikkakunnat:

ma   21.11.2022   Lahti, Sibeliustalo 
ti      22.11.2022   Lappeenranta, Holiday Club Saimaa & Livestream 

to     24.11.2022   Vaasa, Scandic Waskia

pe    2.12.2022     Oulu, Scandic Oulu City

ke    7.12.2022    Helsinki I, Original Sokos Hotel Tripla
to    8.12.2022     Jyväskylä, Original Sokos Hotel Alexandra 
pe   9.12.2022     Kuopio, Scandic Kuopio

ti    13.12.2022   Turku, Turun Messukeskus & Livestream
ke  14.12.2022    Pori, Scandic Pori
to  15.12.2022    Tampere, Tampere-talo

ma  19.12.2022  Helsinki II, Original Sokos Hotel Tripla & Livestream

(👆 Klikkaa yllä haluamaasi paikkakuntaa, ja ilmoittaudu sitä kautta mukaan.)

Ajankohtainen ja monipuolinen ohjelma

Olemme koonneet päivän ohjelman tiiviiksi paketiksi, jossa kerrotaan kaikki olennaisimmat uudistukset ja muutokset liittyen ennakkoperintään, tulorekisteriin ja palkkaverotukseen. Päivän aikana käsitellään muun muassa:

👉 Verolainsäädännön muutokset (veroperusteet, tuloverolain muutokset ja työnantajan sekä työntekijän sosiaalivakuutusmaksut vuodelle 2023)

👉 Ennakkoperintä 2023 (verokortit, ennakonpidätystiedot, luontoisedut ja kustannusten korvaukset sekä vuodelta 2022 annettavat vuosi-ilmoitukset)

👉 Verohallinnon viimeaikaiset ohjeet

👉 Ajankohtaista tulorekisteristä (2023 alusta voimaan tulevat muutokset, uudet ja muuttuneet ohjeet tulorekisteri-ilmoittamisessa, TOP 5 -kysymykset ilmoittamisesta)

👉 Ajankohtaista palkkahallinnosta (perhevapaauudistus palkkahallinnossa, muut lakimuutokset, kaikkien aikojen kysytyimmät kysymykset)

👉 Ennakkoperinnän ja palkkaverotuksen erityiskysymyksiä (taloudellinen työnantaja -uudistus 2023, Ennakkoperinnän TOP 3 -kysymykset, uutta oikeuskäytäntöä)

Päivän tarkempi ohjelma tästä.

Seminaarissa luennoivat Suomen verotuksen huippuosaajat, jotka seuraavat alan kehitystä aitiopaikoiltaan herkeämättä. Nämä huippuammattilaiset ovat mukana vaikuttamassa tulevaisuuden veromuutoksiin tälläkin hetkellä, ja ovatkin parhaita asiantuntijoita kertomaan alalla tapahtuvista muutoksista.

-Asiantuntijat apunasi-

@EKTieto #ektietokurssit #EP2023 #Ennakkoperintä2023 #Ennakkoperintäpäivät

Covid19 varautuminen

Olemme kahden viime vuoden aikana kokeneet paljon muutoksia, ja oppineet myös varautumaan eri tavoin eri tilanteisiin.

Mikäli uusi korona-aalto syksyllä toteutuisi ja rajoittaisi toimintaamme, siirrämme sinut vaivattomasti paikan päältä suoran verkkolähetyksen ääreen kuluitta. Tarjoamme tänä vuonna EP-kiertueellamme kolme Livestream-lähetyspäivää, joista voit tilanteen niin vaatiessa valita itsellesi sopivimman ajankohdan. llmoittaudu siis rohkeasti mukaan mihin tahansa EP2023-tilaisuuteemme, sillä Ennakkoperintäpäivät järjestetään tuttuun tapaan tänäkin vuonna!