Perhevapaauudistuksesta koulutusta
-Miten valitsen itselleni sopivan tilaisuuden?

Perhevapaauudistus tuli voimaan 1.8.2022!

– Mitkä ovat keskeiset muutokset, mitä juuri sinun tulisi tietää niistä organisaatiosi kannalta, ja mikä koulutus olisi sinulle näin ollen paras?

Järjestämme aiheesta kaksi eri koulutusta, joissa painotus on hieman erilainen:

25.8. Perhevapaauudistus palkkahallinnossa -hybriditilaisuus

🔎 Koulutuksessa tulevat uudistukset käsitellään palkanlaskentapainotteisesti ja näkökulma on palkkahallinnon puolella. Koulutus on suunnattu palkanlaskentatehtävissä toimiville.

Vanhempainrahajärjestelmä uudistettiin kokonaan, jolloin vaikutus näkyy organisaation palkanlaskennassa. Minkälaisia ovat erityisraskausraha, raskausraha tai vanhempainraha? Miten vanhempainrahaa maksetaan, entä miten vuosilomalaki muuttuu?

💎 Kouluttajana toimii lähes 40 vuotta palkkahallintoon ja verotukseen liittyvien asioiden parissa toiminut palkkahallinnon erityisasiantuntija Antti Kondelin.

1.9. Perhevapaauudistus ja uusi perhevapaajärjestelmä -webinaari

🔎 Koulutuksessa käydään läpi perusjuridiikka ilman palkanlaskennan esimerkkejä. Muutoksia tarkastellaan enemmän työnantajan sekä henkilöstöhallinnon näkökulmasta. Koulutus on suunnattu hr-henkilöille.

Tässä koulutuksessa tarkastellaan, miten uudistus vaikuttaa organisaatioiden menettelytapoihin ja käytänteisiin. Uudistus pyrkii lisäämään työelämän ja vanhempien tasa-arvoa, ja vaikutukset näkyvät esimerkiksi vapaiden käytön joustavuudessa.

💎 Kouluttajana toimii perhevapaauudistuksen työsopimuslakimuutoksia valmistelleessa työryhmässä EK:n edustajana toiminut Työelämä-vastuualueen asiantuntija, varatuomari ja lakimies Katja Miettinen.

 

👉 Tarjoamme näin ollen hr- ja palkkahallinnon ammattilaisille mahdollisuuden osallistua juuri oman työkuvan tarpeisiin vastaavaan koulutukseen, ja tehtävästä riippuen voit toki osallistua molempiin.
Organisaationne hr-edustajan osallistuessa toiseen, ja palkkahallinnon edustajan osallistuessa toiseen koulutukseen, tuotte mukananne molemmat näkökulmat ja osaamisalueet organisaationne käyttöön.

🔥 Huomioithan myös, että voit esittää kysymyksiä asiantuntijalle ilmoittautumisesi yhteydessä ilmoittautumislomakkeella ennakkoon, tai jättämällä kysymyksesi vielä ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestissä saamasi linkin kautta. Lisäksi voit esittää kysymyksesi koulutuksen aikana (webinaarin kautta osallistuttaessa chat-toiminnon kautta). Näin varmistat sen, että saat vastauksen juuri sinun työhösi liittyvään asiaan, ja sinun mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Suosittelemme hyödyntämään tämän mahdollisuuden!

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

20.11.2024
09:00 – 12:00

Ajankohtaista arvonlisäverotuksesta

Webinaari

24.10.2024
09:00 – 12:00

Työpaikan poissaolot: Sairauspoissaolot, perhevapaat ja muut poissaolot

Helsinki & Webinaari

21.11.2024
09:00 – 12:00

Työ vähenee – mitä työnantaja voi tehdä?

Helsinki & Webinaari

17.09.2024
09:00 – 16:00

Työsuhdeasioiden tehostartti

Helsinki & Webinaari