Webinaarin uusi ajankohta

Olemme siirtäneet koulutuksen sen alkuperäisestä ajankohdasta 20.10., sillä yhteistoimintalain uudistamista selvittäneen työryhmän esitys uudeksi yhteistoimintalaiksi tullaan julkaisemaan aiottua myöhemmin.

Meille kouluttajana sekä järjestäjänä on tärkeää tarjota hyödyllistä, informatiivista ja korkealaatuista koulutusta, ja ennen kuin työryhmän mietinnöt ovat julkaistu, ei niistä voida avoimesti ja yksityiskohtaisesti kertoa.

Koulutuksen uusi ajankohta on siis 11.11.2020 klo 13-16. Tällöin tietojemme mukaan esitys on julkistettu ja työryhmässä mukana ollut asiantuntijamme voi kertoa siitä rajoituksitta. Tervetuloa mukaan!

Yhteistoimintalaki on uudistumassa kokonaisuudessaan. Yt-lakityöryhmän ehdotus uudeksi yt-laiksi valmistuu syksyn aikana. Webinaarissa kerrotaan muun muassa, mitä muutoksia työvoiman vähentämistä ja muita muutostilanteita koskeviin yt-neuvotteluihin on tulossa ja mitä asioita pitää tulevaisuudessa käsitellä yt-neuvotteluissa säännöllisesti.

Lakiehdotuksen sisältöä selostaa EK:n lakiasiainjohtaja Markus Äimälä, joka on toiminut EK:n edustajana yt-lakityöryhmässä. Markus on mukaansatempaava esiintyjä, jolla on taito puhua lakiasioista selkeäsanaisesti ja pilke silmäkulmassa.

Päivän aikataulu tästä.

Tule kuulemaan ensikäden tietoa tulevista muutoksista sekä niiden taustoista ja vaikutuksista!

Osallistuminen webinaarin kautta helppoa ja vaivatonta!

Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä esitettävän kuvamateriaalin. Webinaari toteutetaan GoToWebinar -palvelun avulla, etkä tarvitse muuta kuin internetyhteyden (suosittelemme selaimeksi Chromea, Edgeä tai Firefoxia) sekä sähköpostin. Mikrofonisi on vaimennettu koulutuksen ajaksi meidän toimestamme, mutta voit esittää kysymyksiä vaivattomasti live-chatin kautta. Paikan päällä on erikseen aina henkilö, joka vastaa webinaarista ja sen kautta tapahtuvasta viestinnästä.

Lähetämme 2-3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostitse ohjeet sekä henkilökohtaisen osallistumislinkkisi, jonka kautta pääset kirjautumaan webinaariin vaivattomasti ja nopeasti.

Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Säästy matkustamisen vaivalta ja tule mukaan webinaariin mistä päin maailmaa tahansa!