Jo yli 100 seminaariosallistujaa mukana!

Turvallisuuden maailma on ollut jo vuosia jatkuvassa muutoksessa, eikä loppua näy. Miten pitää oma suunta selvillä ja navigoida maaliin?

Tälläkin kertaa olemme rakentaneet ohjelman, jonka seurattuaan kenenkään turvallisuusalan ammattilaisen ei tarvitse lähteä ilman tuliaisia kotiin.

🚢 Ensimmäisenä seminaaripäivänä kuulet muun muassa maailman ja lähialueiden turvallisuustilanteen viimeisimmät analyysit, ymmärrät mitä EU:n tekoälyasetus pitää sisällään ja mitä se merkitsee yrityksille, miten hyökkääjä voi hyödyntää tekoälyä ja mitä riskejä voi liittyä tuotantoteknologiaan.

🚢 Seminaarin toisen päivän aloittavat suositut työpajamme. Valittavanasi on kolme työpajaa omien tarpeittesi ja mielenkiintosi mukaan. Aiheet käsittelevät juuri nyt ajankohtaisia NIS2- ja CER- direktiivien vaatimusten toimeenpanoa, yritysturvallisuuden johtamista kansainvälisessä ympäristössä sekä turvallisuusviestintää turvallisuuskulttuurin rakentajana organisaatioissa.

🚢 Toisen päivän iltapäivänä paneudumme tarkemmin Ruotsin muuttuneeseen turvallisuustilanteeseen ja miten Ruotsi on omia valmiuksiaan kehittänyt. Tämän jälkeen kuulemme kolmen kokeneen turvallisuusjohtajan näkemyksiä turvallisuuden muutosvauhdista ja priorisoinnin tärkeydestä.

🚢 Päivän ja samalla virallisen seminaariosuuden päättää mentalisti, kouluttaja ja kirjailija Jose Ahosen interaktiivinen esitys sosiaalisen hakkeroinnin voimasta – miten helppo meitä onkaan manipuloida…

Seminaarin isäntänä toimii EK:n johtava asiantuntija Markku Rajamäki.

📜Tutustu seminaariohjelmaan ja astu laivaan!


Työpajat – Seminaarikokemuksen rikastuttajat!

Työpajat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden syventyä tiettyyn teemaan käytännönläheisesti ja vuorovaikutteisesti. Tarjolla on kolme erisisältöistä vaihtoehtoa – mikä sinua kiinnostaa eniten?

📌 Työpaja 1: NIS2- ja CER-vaatimusten toimeenpano soveltamisalan organisaatioissa
NIS2- ja CER- direktiivien kansallisten toimeenpanolakien soveltaminen alkaa 18.10.2024 ja ne ovat lähivuosien keskeisin lainsäädäntömuutoskokonaisuus laajalle joukolle yrityksiä. Mitä vaatimukset merkitsevät ja miten niihin tulisi valmistautua omassa organisaatiossa?

📌 Työpaja 2: Yritysturvallisuuden johtaminen kansainvälisessä ympäristössä
Suomi tarvitsee kansainvälisiä ja kansainvälistyviä yrityksiä. Miten yritysturvallisuuden johtaminen muuttuu yrityksen siirtyessä kansainvälisille areenoille ja kun toimintaa onkin useammassa maassa, joissa lainsäädäntö ja riskikuva ovat erilaisia? Mitä haasteita se tuo ja miten ne kannattaa selättää?

📌 Työpaja 3: Turvallisuusviestinnän suunnittelu omassa organisaatiossa – miten rakentaa turvallisuuskulttuuria toimivalla viestinnällä?
Jos organisaatiokulttuuri ei tue turvallisuuden tavoitteita, tavoitteet jäävät usein saavuttamatta. Miten rakentaa parempaa turvallisuuskulttuuria viestinnän keinoin? Miten vakuuttaa työntekijät ja varustaa heidät tekemään oikeita valintoja arjessaan?

 


🥂 AfterWork-verkostoitumistilaisuus

Ensimmäisen päivän päätteeksi kokoonnutaan yhteen, höllätään kravatit ja nutturat ja kippistellään upealle seminaarille, samalla kun  tutustutaan, verkostoidutaan, viihdytään sekä luodaan hyviä yhteistyökontakteja! Tänä vuonna tilaisuus järjestetään Conference-osastolla, jossa viihtyisä ja avoin tila mahdollistaa rennon minglauksen.

Ankkuripaikka (maksullinen) ANKKURIPAIKAT TÄYNNÄ!

AfterWorkissa tarjoamme mahdollisuuden näkyä ”Ankkuripaikalla” minimessun tyyliin. Näin organisaatiollanne on mahdollisuus esitellä toimialaansa, liiketoimintaa ja palveluita, sekä vaihtaa alan kuulumisia omalla esittelypisteellään. Kyseessä ei ole varsinaisesti myyntitapahtuma, vaan pienimuotoinen esittelymahdollisuus alan toimijoiden keskuudessa.

Ankkuripaikan hinta on 100 euroa (alv 0 %). Hinta sisältää organisaatiosi esittelyn kevään aikana EK-Tiedon uutiskirjeissä sekä Notecrow:ssa. Ankkuripaikkoja on rajoitetusti, ja ne täytetään varausjärjestyksessä.

📝 Neuvottelutila (maksullinen) YKSI NEUVOTTELUTILA JÄLJELLÄ!

Ankkuripaikan varanneilla on nyt myös mahdollisuus varata pieni neuvottelutila AfterWork-tilaisuuden ajaksi. Tilat sijaitsevat aivan Ankkuripaikkojen läheisyydessä Konferenssiosastolla. Vuokraamalla neuvottelutilan varmistat itsellesi ja kollegoillesi rauhallisen paikan verkostoitua sekä esitellä organisaatiotasi ja palveluitasi. Tilan varustukseen kuuluu myös näyttö.

Neuvottelutilan hinta 50 euroa (alv 0 %). Neuvottelutiloja on rajoitetusti ja ne täytetään varausjärjestyksessä.
(Mahdolliset tarjoilut neuvottelutilaan pyydämme hoitamaan paikan päällä suoraan Konferenssi-henkilökunnan kanssa).

 


-Asiantuntijat apunasi-

#TN39  #turvallisuus #yritysturvallisuus #ektietokurssit @EKTieto @Elinkeinoelama