KOULUTUS ON PERUTTU

Harkitseeko organisaatiosi jonkin liiketoimintakokonaisuuden ostamista tai sellaisesta luopumista? Onko suunnitelmissa yhdistää kahden organisaation toiminnot? Liikkeen luovutus ja henkilöstövaikutukset lyhyesti -webinaarissa käymme tiiviisti läpi liikkeen luovutusta koskevan sääntelyn sekä liikkeen luovutuksen vaikutukset henkilöstöön. Webinaarista saat eväitä siihen, mitä henkilöstövaikutusten näkökulmasta tulisi ottaa huomioon jo yritysjärjestelyä suunniteltaessa.

Koulutuksen sisältö:

  • Liikkeen luovutus pähkinänkuoressa
  • Mitä vaikutuksia liikkeen luovutuksella on henkilöstöön ja heidän työsuhteidensa ehtoihin?
  • Miten varautua liikkeen luovutukseen henkilöstöhallinnon näkökulmasta?
  • Mitä tulisi huomioida jo suunnitteluvaiheessa -riskienhallinta

Kouluttajana toimii työmarkkinalakimies Suvi Huotari, Sivistystyönantajat.

Webinaarin aikataulu tästä.

Osallistuminen webinaarin kautta helppoa ja vaivatonta!

Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä esitettävän kuvamateriaalin. Webinaari toteutetaan GoToWebinar -palvelun avulla, etkä tarvitse muuta kuin internetyhteyden (suosittelemme selaimeksi Chromea, Edgeä tai Firefoxia) sekä sähköpostin. Mikrofonisi on vaimennettu koulutuksen ajaksi meidän toimestamme, mutta voit esittää kysymyksiä vaivattomasti live-chatin kautta. Paikan päällä on erikseen aina henkilö, joka vastaa webinaarista ja sen kautta tapahtuvasta viestinnästä.

Lähetämme 2-3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostitse ohjeet sekä henkilökohtaisen osallistumislinkkisi, jonka kautta pääset kirjautumaan webinaariin vaivattomasti ja nopeasti.

Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Säästy matkustamisen vaivalta ja tule mukaan webinaariin mistä päin maailmaa tahansa!