Sivistystyönantajat ry sekä EK-Tieto Oy järjestävät kaikille oppilaitoksille, korkeakouluille ja yliopistoille suunnatun koulutustilaisuuden, jossa perehdytään mm. siihen, miten työntajan tulee toimia erilaisissa muutostilanteissa, erityisesti, kun työvoiman tarve vähenee ja on tarpeen käydä yt-neuvotteluja. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi yhteistoimintalain mukaisten yt-neuvottelujen kulkua.

Koulutuksen aikana käsitellään mm. seuraavia aiheita:

  • Yleista yt-menettelystä
  • Yhteistoimintamenettely toiminnan muutostilanteissa, joista aiheutuu muita henkilöstövaikutuksia kuin työvoiman tarpeen vähentymistä.
  • Liikkeen luovutus
  • Työvoiman tarpeen vähentyminen
  • Yhteistoimintamenettely työvoiman tarpeen vähentyessä
  • Erityiskysymyksiä

Päivän tarkempi ohjelma tästä.
(pidätämme oikeuden ohjelmamuutokseen)

Kouluttajina toimivat työmarkkinalakimies Jussi Raatikainen sekä työmarkkinalakimies Karoliina Huovila Sivistystyönantajat ry:stä.

Olisiko webinaari sinulle parempi vaihtoehto?

Voit osallistua kurssille helposti nyt myös live-webinaarin kautta, jolloin  näet ruudultasi esitettävän kuvamateriaalin sekä kuulet luennoitsijan äänen. Kyseessä on live-tapahtuma, jolloin osallistujia on tilaisuudessa myös paikan päällä. Huomioithan, että pientä taustahälyä saattaa esiintyä.

Webinaari toteutetaan GoToWebinar -palvelun avulla. Webinaariin osallistumiseen ei tarvita maksullisia lisäohjelmistoja. Tietokoneelle ei myöskään tarvitse etukäteen asentaa mitään ohjelmistoja. Webinaariin liittyminen käynnistetään sähköpostin ja tavallisen selainohjelman avulla (esim. Internet Explorer, Chrome tai Firefox).  Osallistuminen tapahtuu etukäteen toimitetun linkin kautta vaivattomasti ja nopeasti.

Voit osallistua webinaariin myös tabletilla tai älypuhelimella. Tarvittava maksuton GoToWebinar-sovellus on tällöin ladattava laitteen sovelluskaupasta ja asennettava ennen osallistumista.

Säästy matkustamisen vaivalta ja tule mukaan kurssille mistä päin Suomea tahansa! Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.