Kurssi on peruutettu.

 

Sivistystyönantajat ry sekä EK-Tieto Oy järjestävät esimieskoulutuksen, jossa perehdytään mm. organisaation toimintamalleihin esimiestyön tukena sekä työnantajan ja työntekijän oikeuksiin ja velvollisuuksiin.

Aiheina ovat myös esimiestyön merkitys sekä esimiehen aktiivinen puuttuminen työntekoon liittyvissä häiriötilanteissa.

Päivän tarkempi ohjelma tästä.

Kouluttajina toimivat johtava työmarkkinalakimies Tari Aho sekä työmarkkinalakimies Suvi Huotari Sivistystyönantajat ry:stä.

Olisiko webinaari sinulle parempi vaihtoehto?

Voit osallistua kurssille helposti nyt myös live-webinaarin kautta, jolloin  näet ruudultasi esitettävän kuvamateriaalin sekä kuulet luennoitsijan äänen. Kyseessä on live-tapahtuma, jolloin osallistujia on tilaisuudessa myös paikan päällä. Huomioithan, että pientä taustahälyä saattaa esiintyä.

Webinaari toteutetaan GoToWebinar -palvelun avulla. Webinaariin osallistumiseen ei tarvita maksullisia lisäohjelmistoja. Tietokoneelle ei myöskään tarvitse etukäteen asentaa mitään ohjelmistoja. Webinaariin liittyminen käynnistetään sähköpostin ja tavallisen selainohjelman avulla (esim. Internet Explorer, Chrome tai Firefox).  Osallistuminen tapahtuu etukäteen toimitetun linkin kautta vaivattomasti ja nopeasti.

Voit osallistua webinaariin myös tabletilla tai älypuhelimella. Tarvittava maksuton GoToWebinar-sovellus on tällöin ladattava laitteen sovelluskaupasta ja asennettava ennen osallistumista.

Säästy matkustamisen vaivalta ja tule mukaan kurssille mistä päin Suomea tahansa! Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.