Koulutuksessa perehdytään opetusvelvollisuustyöajassa olevien oppilaitosten työaikajärjestelmiin, sekä seikkoihin, jotka tulee ottaa huomioon opetushenkilöstön palkkoja laskettaessa.

Koulutuksen sisältö on jaettu kahteen osaan siten, että aamupäivän osuus on tarkoitettu näille oppilaitoksille yhteiseksi koulutukseksi, ja iltapäivällä jakaudutaan kahteen oppilaitosryhmään: musiikkioppilaitokset sekä yleissivistävä koulutus.

Koulutuksen aamupäivän osuuteen on myös mahdollista osallistua joko paikan päällä tai webinaarin kautta.

Aamupäivän aiheina ovat mm.

  • työehtosopimuksen rakenne
  • opettajan palvelussuhteen ehtojen määräytyminen
  • opettajan palkkamääräykset
  • työajan määräytyminen – opetusvelvollisuustyöaika
  • opettajien kesäkeskeytys ja lomaraha
  • sairausajan palkka ja perhevapaat

Iltapäivällä käsitellään musiikkioppilaitoksia tai lukio- ja perusopetusta koskevaa liitesopimusmääräysten sisältöä.

Kouluttajina toimivat johtava työmarkkinalakimies Tari Aho ja työmarkkinalakimies Suvi Huotari, Sivistystyönantajat ry:stä.

Päivän tarkempi ohjelma ja aikataulu tästä.

 

Voit osallistua koulutuksen aamupäivän osuuteen, klo 9.30-12.00, joko paikan päällä tai helposti webinaarin kautta. Tällöin normaali osallistumismaksu on 285,00 € ja jäsenyrityksille 225,00 € (hintoihin lisätään alv 24 %).

Ilmoitathan meille rekisteröitymisen yhteydessä (Lisätiedot-kohdassa), mikäli osallistut ainoastaan aamupäivän osuuteen. Näin huomioimme sen laskutuksessa.

Live-webinaarissa näet ruudultasi esitettävän kuvamateriaalin sekä kuulet luennoitsijan äänen. Kyseessä on siis live-tapahtuma, jolloin osallistujia on tilaisuudessa myös paikan päällä. Huomioithan, että pientä taustahälyä saattaa esiintyä.

Webinaari toteutetaan GoToWebinar -palvelun avulla. Webinaariin osallistumiseen ei tarvita maksullisia lisäohjelmistoja. Tietokoneelle ei myöskään tarvitse etukäteen asentaa mitään ohjelmistoja. Webinaariin liittyminen käynnistetään sähköpostin ja tavallisen selainohjelman avulla (esim. Internet Explorer, Chrome tai Firefox).  Osallistuminen tapahtuu etukäteen toimitetun linkin kautta vaivattomasti ja nopeasti.

Voit osallistua webinaariin myös tabletilla tai älypuhelimella. Tarvittava maksuton GoToWebinar-sovellus on tällöin ladattava laitteen sovelluskaupasta ja asennettava ennen osallistumista.

Säästy matkustamisen vaivalta ja tule mukaan kurssille mistä päin Suomea tahansa! Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.