Sairauspoissaoloihin liittyy sekä käytännön menettelytapoja että juridiikan asettamia vaatimuksia. Kurssilla saat näkemystä siihen, miten työkyvyttömyysasiat olisi hyvä ottaa puheeksi työntekijän kanssa, miten sairauspoissaoloja kannattaa seurata ja mitä työnantaja voi tehdä työntekijän työhönpaluun tukemiseksi.

Koulutuksessa perehdymme myös työkyvyttömyysajan palkan maksamiseen liittyviin edellytyksiin ja ongelmakohtiin sekä työnantajan oikeuteen irtisanoa työsopimus työkyvyn alenemisen vuoksi.

Kurssin aihealueet:
– Puheeksiottamisen toimintamalli
– Sairauspoissaolojen seuranta ja hallinta
– Työhön paluun tuki
– Työkyvyttömyysajan palkka
– Työsuhteen päättäminen ja työkyvyttömyys

Päivän tarkempi ohjelma tästä


Olisiko webinaari sinulle parempi vaihtoehto?

Voit osallistua kurssille helposti nyt myös live-webinaarin kautta, jolloin  näet ruudultasi esitettävän kuvamateriaalin sekä kuulet luennoitsijan äänen. Kyseessä on live-tapahtuma, jolloin osallistujia on tilaisuudessa myös paikan päällä. Huomioithan, että pientä taustahälyä saattaa esiintyä.

Webinaari toteutetaan GoToWebinar -palvelun avulla. Webinaariin osallistumiseen ei tarvita maksullisia lisäohjelmistoja. Tietokoneelle ei myöskään tarvitse etukäteen asentaa mitään ohjelmistoja. Webinaariin liittyminen käynnistetään sähköpostin ja tavallisen selainohjelman avulla (esim. Internet Explorer, Chrome tai Firefox).  Osallistuminen tapahtuu etukäteen toimitetun linkin kautta vaivattomasti ja nopeasti.

Voit osallistua webinaariin myös tabletilla tai älypuhelimella. Tarvittava maksuton GoToWebinar-sovellus on tällöin ladattava laitteen sovelluskaupasta ja asennettava ennen osallistumista.

Säästy matkustamisen vaivalta ja tule mukaan kurssille mistä päin Suomea tahansa! Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

 

Osallistujille tiedoksi: vaihdoimme kurssipaikkaa, jotta voimme paremmin taata häiriöttömän ympäristön. Alkuperäisessä pitopaikassa tehdään uudistustöitä, jotka voivat aiheuttaa ikäviä äänihäiriöitä. Toivottavasti tästä ei aiheudu ylimääräistä vaivaa. Uusi kurssipaikka:
Original Sokos Hotel Presidentti.

 

Kurssista sanottua aikaisemmilla kerroilla

Kurssi on saanut paljon kiitosta selkeistä ja mukaansa tempaavista luennoitsijoista, jotka osaavat ottaa yleisön erinomaisesti huomioon:

”Työsuhdeasioita hoitavana sain erittäin hyvän, rahaa säästävän ja työnantajan oikeuksia tukeva vinkin.”

”Kiitokset teille molemmille. Erittäin hyvät esitykset. Sain teiltä hyvät eväät työarkeeni.”

”Luennoitsijat osasivat hommansa erittäin hyvin ja esittivät sen myös sillä tavalla, että mielenkiinto pysyi koko ajan yllä. Luennoijat osasivat myös nostaa hyvin esille
erilaisia näkökulmia, asiat eivät piirtyneet liian mustavalkoisiksi.”

”Erinomainen kurssi ja asiansa osaavat luennoijat.”

”Kiitos, tämä oli erittäin hyvä kurssi. Esiintyjät olivat loistavia, hyvät eväät sain työpaikalle
vietäväksi/hyödynnettäväksi.”