ALV:n ajankohtaiskatsaus antaa sinulle erittäin tehokkaan ja tiiviin tietopaketin arvonlisäveroa koskevista muutoksista ja yhdistää teorian käytäntöön asiantuntevan luennoitsijan käytännönläheisten esimerkkien avulla.

Koulutuksen aikana käydään läpi mm.

  • 1.2020 voimaan tulleet EU-tavarakaupan muutokset (lyhyen tähtäimen parannukset ns. Quick Fixes)
  • Muutokset arvonlisäverolaissa (mm. alennettu verokanta sähköisiin julkaisuihin 1.7.2019)
  • Verohallinnon uudet ohjeet ja ohjepäivitykset (mm. ulkomaan palvelukaupan ALV, laskumerkintävaatimukset, kiinteistönhallintapalvelut, terveyden- ja sairaanhoidon ALV, sosiaalihuoltopalveluiden ALV).
  • Oikeustapauskatsaus (KHO KVL)

Kouluttajana toimii selkeäsanainen ja kokenut luennoitsija, EK:n veroasiantuntija Tiina Ruohola, joka on valittu jo toistamiseen ainoaksi Suomen edustajaksi VAT Expert Group:n komission asiantuntijatyöryhmään, nyt kaudelle 2019-2022, ja on aitiopaikalla vaikuttamassa EU:n verolainsäädäntöön.

Tilaisuuden tarkempi ohjelma ja aikataulu tästä.

 

Lähetä kysymyksesi kouluttajalle etukäteen!

Kurssin sisällön painotuksissa pyritään ottamaan huomioon koulutukseen osallistujien toiveet.
Nyt sinulla on erinomainen tilaisuus kysyä luennoitsijalta mieltäsi askarruttavia kysymyksiä, joihin hän vastaa luennon aikana. Voit lähettää kysymyksesi kouluttajalle 15.4. mennessä tästä.


Voit osallistua myös webinaarin kautta – helppoa ja vaivatonta!

Live-webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Kyseessä on live-tapahtuma, jolloin osallistujia on tilaisuudessa myös paikan päällä. Huomioithan, että pientä taustahälyä saattaa esiintyä.

Webinaari toteutetaan GoToWebinar -palvelun avulla, etkä tarvitse muuta kuin verkkoselaimen (suosittelemme Chromea tai Firefoxia) sekä sähköpostin. Lähetämme 2-3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostitse ohjeet sekä henkilökohtaisen osallistumislinkkisi, jonka kautta pääset kirjautumaan webinaariin vaivattomasti ja nopeasti.

Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Säästy matkustamisen vaivalta ja tule mukaan kurssille mistä päin Suomea tahansa!