Suosituilta ennakkoperintäpäiviltä saat kattavan tiedon ajankohtaisista uudistuksista koskien tulorekisteriä, palkkaverotusta ja ennakkoperintää. Perinteisillä koulutuspäivillä ovat luennoimassa Suomen verotuksen huippuosaajat, jotka seuraavat aitiopaikalta alan kehitystä ja ovat mukana vaikuttamassa tulevaisuuden veromuutoksiin.

Päivitä tietosi vuosittain annettavien veropäätöksien ja -uudistuksien osalta sekä palkkahallintoa ja tulorekisteriä koskevista muutoksista. Ennakkoperintäpäivillä kuulet vastaukset matkakustannusten korvauksiin ja ennakkoperintään liittyviin usein esitettyihin kysymyksiin. Voit myös esittää kysymyksiä itse lähettämällä niitä etukäteen. Luennoitsijat vastaavat paikanpäällä esitettyihin ja etukäteen lähetettyihin kysymyksiin tilaisuuden suuren suosion saavuttaneessa kysymysklinikka-osiossa.

Lähetä meille mieltä askarruttavat kysymyksesi ennakkoon tästä.

Päivän aikana käsitellään:

  • Verolainsäädännön muutokset (mm. työnantajan ja työntekijän sosiaalivakuutusmaksut v. 2020)
  • Ennakkoperintä 2020 (mm. vuodelta 2019 annettavat ilmoitukset)
  • Verohallinnon viimeaikaiset ohjeet
  • Palkkahallintoa koskevat muutokset (vuosilomalain muutos 1.4.2019)
  • Uusi työaikalaki palkkahallinnossa
  • Ajankohtaista tulorekisteristä (mm. v. 2020 muutokset ja vuodenvaihteen toimenpiteet)
  • Ennakkoperinnän ja palkkaverotuksen uusinta oikeuskäytäntöä (mm. verohallinnon uusimmat ennakkoratkaisut)
  • Matkakustannusten korvausten ja ennakkoperinnän erityiskysymyksiä (mm. kansainvälisen ja kotimaisen etätyön vero- ja sosiaaliturvakysymykset)

Päivän tarkempi ohjelma tästä

Luennoitsijat
Tilaisuudessa luennoitsijoina toimivat Suomen verotuksen huippuosaajat: verojohtaja Anita Isomaa sekä veroasiantuntija Lauri Lehmusoja  Elinkeinoelämän keskusliitosta (EK), ylitarkastaja Sari Wulff Verohallinnosta ja palkka-asiantuntija Antti Kondelin.

 

Nauti päivän rennosta tunnelmasta verkon kautta, sekä jälkikäteen vielä livestream-tallenteen parissa!

Tilaisuus näytetään suorana videotoistona, jolloin näet ja kuulet kaiken, aivan kuin olisit itse paikan päällä! Säästä aikaa ja vaivaa; osallistu verkon kautta.

Livelähetyksestä vastaa ulkopuolinen yhteistyökumppani, joka ammattitaidollaan takaa häiriöttömän ja tasaisen kuvan- ja äänenlaadun. Verkko-osallistujille lähetetään noin viikkoa ennen tilaisuuden ajankohtaa sähköpostitse tarkemmat osallistumisohjeet. Linkki videolähetykseen toimitetaan osallistujille tilaisuutta edeltävänä päivänä 18.12.  Kyseinen linkki toimii myös LiveStream-tallenteen katselulinkkinä seminaarin jälkeen, ja on voimassa 31.5.2020 asti. Kurssimateriaali postitetaan osallistujille ennen tilaisuutta. Kyseisestä kirjasta on käytännön apua omaan työhösi ja siihen on helppo palata yhä uudestaan tulevan vuoden aikana.

 

@EKTieto #ektietokurssit #EP2020 #Ennakkoperintä2020 #Ennakkoperintäpäivät