Jotakin uutta ja jotakin tuttua – Ennakkoperintäpäivät jo 45. kerran!

Ennakkoperintäpäivät tarjoaa talous- ja palkkahallinnon ammattilaisille tuttujen aiheiden lisäksi myös hieman erilaista näkökulmaa joka vuosi. Usein talous-, palkka- ja hr-hallinnon asiat kulkevat käsi kädessä ja tämän vuoksi olemme aina tuoneet Ennakkoperintäpäivillä esille aiheita myös hr:n näkökulmasta.

Tänä vuonna saamme EP-asiantuntijajoukkoomme uuden luennoitsijan, Anne Hirsiniemen, joka käy läpi työelämän juridiikkaa palkka- ja hr-hallinnolle. Aihe sisältää ajankohtaisia nostoja työelämän lakimuutoksista ja oikeuskäytännöistä, sekä hallitusohjelman työelämäkirjausten pääkohtia ja henkilötietojen käsittelyä palkka- ja henkilöstöhallinnossa.

Anne työskentelee PricewaterhouseCoopers Oy:n palveluksessa avustaen erilaisissa työoikeudellisissa kysymyksissä. Hän on erikoistunut tietosuojaan ja työturvallisuuteen liittyviin kysymyksiin, ja antaakin erinomaisen lisän tulevalle EP-kiertueellemme.

Ennakkoperintä 2024 -kiertueemme muut asiantuntijaluennoitsijat ovatkin tuttuja jo aiemmilta EP-kiertueiltamme sekä myös muista koulutuksistamme: verojohtaja Anita Isomaa sekä veroasiantuntija Lauri Lehmusoja Elinkeinoelämän keskusliitosta (EK). Lisäksi Verohallinnon edustajina kiertueella mukana ovat johtava asiantuntija Sari Wulff ja verotuksen oikeuslautakunnan johtavat puheenjohtajat Tomi Peltomäki sekä Janne Myllymäki.

Tutustu Ennakkoperintä 2024 -kiertueaikatauluun sekä sisältöön ja ohjelmaan tästä.

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan seminaariin, ja ota kollegasikin mukaan! Kysy myös tarjous yli viiden hengen ryhmälle samasta organisaatiosta.

-Asiantuntijat apunasi-

Ennakkoperintä 2024 -päivät tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden päivittää tietosi vuoden 2024 verotukseen, ennakkoperintään ja tulorekisteriin liittyen. Alan kokeneet asiantuntijat jakavat tuoreimmat tiedot ja näkemykset, jotta voit varmistaa, että organisaatiosi on valmistautunut tuleviin muutoksiin.

Tutustu myös myihin EP2024-artikkelehin:

📝 EP-Klubi – Ennakkotietoa Ennakkoperintäpäivistä sekä rahanarvoisia etuja, ilmaiseksi!
📝 Yhdistä työ ja huvi Ennakkoperintäpäivillä!
📝 Ennakkoperintä 2024 Livestreamit: Tarjolla myös pelkkä verkkoseminaari!

#EP2024 #Ennakkoperintä2024 #ektietokurssit
@EKTieto @Elinkeinoelama

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

20.11.2024
09:00 – 12:00

Ajankohtaista arvonlisäverotuksesta

Webinaari

24.10.2024
09:00 – 12:00

Työpaikan poissaolot: Sairauspoissaolot, perhevapaat ja muut poissaolot

Helsinki & Webinaari

21.11.2024
09:00 – 12:00

Työ vähenee – mitä työnantaja voi tehdä?

Helsinki & Webinaari

17.09.2024
09:00 – 16:00

Työsuhdeasioiden tehostartti

Helsinki & Webinaari