Yhdistä työ ja huvi Ennakkoperintäpäivillä!

Haluatko tehostaa tiimisi yhteistyötä ja samalla nauttia yhteisestä vapaa-ajasta?

Nyt se on mahdollista! Yhdistä työ ja huvi järjestämällä ikimuistoinen tiimipäivä kollegoidesi kanssa koulutuspäivän yhteydessä missä tahansa kaupungissa!

Meillä on ilo tarjota Holiday Club -hotellimajoitus kampanjahintaan Ennakkoperintäpäiville osallistuville seuraavilla paikkakunnilla:

30.11. Lappeenranta:

13.12. Turku:

Hinnat sisältävät majoituksen lisäksi runsaan buffetaamiaisen sekä kylpylän vapaan käytön. Huom! Varaaja vastaa majoituskustannuksista kokonaan itse.

Varaus- ja peruutusehdot: Voit varata huoneen nyt ja maksaa vastaa saapumisen yhteydessä. Huonevaraus voidaan perua kuluitta tulopäivään klo 18.00 mennessä. Lue lisää peruutusehdoista >>

TOIMI NÄIN HYÖDYNTÄÄKSESI MAJOITUSEDUN:

  • Mene holidayclubresorts.fi -sivustolle
  • Etusivulla kysytään: ”Onko sinulla kampanjakoodi?” Klikkaa tekstiä ja anna kampanjakoodi: ”EP2024
  • Näytölle avautuu kampanjaruutu, joka kertoo missä hotelleissa ko. etu on käytettävissä.
  • Paina ruudun alaosassa  näkyvää: ”Käytä koodi”-nappulaa
  • Valitse ”Kohde”-kentästä haluamasi hotelli (Saimaan Rauha tai Turun Caribia) ja syötä majoittujien määrä sekä  haluamasi ajankohta. Paina ”Hae”.
  • Valitse haluamasi huonetyyppi painamalla ”Valitse” ja tee varaus loppuun saakka täyttämällä varausohjelman pyytämät tiedot.

Kolme syytä, miksi yöpyä hotellissa koulutuksen yhteydessä:

  1. Mukavuus ja lepo: Koulutuspäivät voivat olla intensiivisiä ja vaativia. Hotellissa yöpyminen tarjoaa mahdollisuuden rentoutua ja ladata akkuja mukavassa ympäristössä ilman tarvetta ajaa takaisin kotiin tai toimistolle. Hyvät yöunet voivat parantaa oppimista ja muistia.
  2. Koulutuksen jatkaminen: Hotellissa voitte jatkaa koulutuksen pohdiskelua ja keskusteluja myös koulutuspäivän jälkeen. Tämä voi auttaa tiimiä ymmärtämään paremmin uutta tietoa ja soveltamaan sitä käytäntöön.
  3. Tiimiyhteistyö vahvistuu: Tiimipäivän aikana pääsette tutustumaan kollegoihin eri tavalla ja vahvistamaan tiimihenkeä, mikä hyödyttää työskentelyä myös tulevaisuudessa.

Tee koulutuksesta elämys – Yövy hotellissa, säästä aikaa ja nauti mukavuudesta!

Tästä pääset Ennakkoperintä 2024 -päivät seminaarimme pääsivulle

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

13.12.2023
10:00 – 10:55

Sivista: Koulutus yksityisen opetusalan palkanlaskentaa hoitaville tilitoimistoille: Raskaus- ja vanhempainvapaaseen liittyvät tulkinnat -webinaari

Teams-webinaari

16.11.2023
09:00 – 12:00

Arvonlisäverotuksen ajankohtaiskatsaus

Webinaari

12.10.2023
09:00 – 10:30

Vaihtelevan työajan sopimukset & Työehtodirektiivin muutokset -webinaari

Webinaari

25.10.2023
09:00 – 12:00

Osa-aikatyö palkkahallinnossa

Helsinki & Webinaari