Ennakkoperintä 2024 Livestreamit:
Tarjolla myös pelkkä verkkoseminaari!

Olemme saaneet paljon erinomaista palautetta livestream-palveluistamme. Olemme myös saaneet paljon hyviä kehitysideoita seminaarillemme. Lämmin kiitos kaikista palautteista!

Suorat verkkolähetyksemme, eli Livestreamit ovat olleet suosittuja – ei ainoastaan ajan muutoksen ja webinaarien yleistymisen myötä, mutta myös niiden korkeatasoisen laadun ja tietysti vaivattomuuden takia. On helppoa osallistua etänä mistä päin maailmaa tahansa!

🎧 Joka vuosi otamme kopin jostakin ehdotuksesta. Tänä vuonna päätimme toteuttaa yhden Ennakkoperintäpäivät -seminaaritilaisuutemme ainoastaan Livestreamina, eli verkkotilaisuutena. Tilaisuus järjestetään 7.12.

Verkkotilaisuus mahdollistaa seminaaripäivän aikataulun muokkaamisen juuri sellaiseksi, joka sopii parhaiten etäosallistujan aikatauluun. Kun hybriditilaisuudessa otamme huomioon niin paikan päällä osallistujat kuin etäosallistujatkin, verkkotilaisuus mahdollistaa etäosallistujille aktiivisemman roolin seminaarissa, ja etäkysymyksillekin jää enemmän aikaa.

🎬 Tarjoamme edelleen myös yhden hybriditilaisuuden, joka mahdollistaa osallistumisen samaan tilaisuuteen joko paikan päällä tai verkon kautta. Hybriditilaisuus järjestetään 19.12. Helsingissä (Helsinki II & Livestream). Tuttuun tapaan tuolloin otamme huomioon asiakkaamme niin paikan päällä, kuin etänäkin ja kysymyksiä voi esittää riippumatta osallistumistavasta. Etukäteen lähetetyt kysymykset käsitellään päivän kysymysklinikoissa.

Valitse, osallistutko paikan päällä vai etänä.

Kiertueaikataulumme löydät tästä.

 

🔎 Miten osallistun etänä Ennakkoperintäpäiville?
Livestream-tilaisuuksissa 7.12. sekä 19.12. suorasta verkkolähetyksestä vastaa EK-Tiedon monivuotinen ja luotettava yhteistyökumppani RoastCreative, joka ammattitaidollaan takaa häiriöttömän ja tasaisen kuvan- ja äänenlaadun. Etäosallistujille lähetetään n. 2-4 päivää ennen tilaisuuden alkua tarkemmat osallistumisohjeet sekä -linkki sähköpostitse. Todella helppoa!

🔎 Katso seminaaritallenne vielä jälkikäteen!
Henkilökohtainen Livestream-linkki toimii myös seminaarin tallenteen katselulinkkinä seminaarin jälkeen. Tallenne on katsottavissa reilun kuukauden ajan seminaarin päättymisestä, eli 31.1.2024 asti.

🔎 Koulutusmateriaali
Verkon kautta seminaariin osallistuville toimitamme kutsun mukana koulutuksen esitysdiat pdf-muodossa. Varsinainen koulutusmateriaali (EP2024-kirja) lähetetään viimeisen tilaisuuden (19.12. Helsinki II & Livestream) jälkeen postitse kaikille verkon kautta osallistuneille. Näin varmistamme, että kirjassa on kaikki päivitetty tieto mukana, sekä taklaamme postitukseen liittyvät haasteet, joita aiempina vuosina on ilmennyt toimitusviivästyksinä. Lue lisää tästä.

@EKTieto #ektietokurssit #EP2024 #Ennakkoperintä2024 #Ennakkoperintäpäivät

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

08.10.2024
09:00 – 11:00

Paikallinen sopiminen – mitä uutta 1.1.2025 alkaen? -webinaari

Webinaari

18.09.2024
09:00 – 12:00

Edustus- ja virkistyskulut alv:ssä sekä luontois- ja henkilökuntaedut

Helsinki & Webinaari

20.11.2024
09:00 – 12:00

Ajankohtaista arvonlisäverotuksesta 2024

Webinaari

12.09.2024
09:00 – 11:00

Henkilötietojen käsittely työsuhteessa -webinaari

Webinaari