Sivistystyönantajat ry:n yhdessä EK-Tieto Oy:n kanssa järjestämässä webinaarissa keskitytään vuosilomamääräysten soveltamiseen liittyviin erityiskysymyksiin esimerkkien avulla.

Soveltuu henkilöstölle, joka on perehtynyt peruskäsitteisiin:

  • Lomakorvaus
  • Prosenttiperusteinen vuosilomapalkka
  • Lomaraha
  • Vuosilomalain lisäpäivät

Webinaariohjelma pdf-muodossa tästä.

Kouluttaja
Kouluttajana Sivistan työmarkkinalakimies Jukka Laakkonen.


Ennakkokysymykset 21.5.2021 mennessä
Voit lähettää kysymyksiä luennoitsijalle etukäteen. Luennoitsija vastaa niihin koulutuksen aikana, ja kaikki kysymykset käsitellään luottamuksella; kysyjän nimeä, yritystä tai muita tietoja, jotka voisivat paljastaa kysyjän henkilöllisyyden tai edustamansa organisaation, ei paljasteta.

Lähetä kysymyksesi 21.5. mennessä tästä.

Webinaarin aikana käytössä on myös live-chat -toiminto.

Tietoa webinaarista

Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Mikkisi on vaimennettu koulutuksen ajaksi järjestäjän toimesta, mutta voit esittää kysymyksiä vaivattomasti live-chatin kautta. Paika päällä on erikseen webinaarista ja live-chatista vastaava henkilö.
Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Eikö webinaarin ajankohta sovi sinulle?

Kannattaa silti ilmoittautua mukaan, sillä lähetämme sähköisen koulutusmateriaalin lisäksi webinaaritallenteen kaikille webinaariin ilmoittautuneille, jolloin voit katsoa tallenteen kahden viikon ajan missä vain, ja juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii!

Tule mukaan! -Webinaariin voit osallistua kätevästi mistä päin Suomea tahansa!

-Asiantuntijat apunasi-