Sivistystyönantajien jäsenille tarkoitettu kolmiosainen webinaarisarja käsittelee keskeisiä työlainsäännön kysymyksiä, joita käsitellään aina yksi teema kerrallaan. Jokainen webinaari on siis oma itsenäinen kokonaisuutensa, joista voit valita yhden, tai useamman koulutuksen.

🔎 Sarjan viimeisessä osassa ”Lomauttamisen perusteet” käsitellään mm. seuraavia asioita:

  • milloin työntekijän lomauttaminen on mahdollista?
  • mitä toimenpiteitä tarvitaan ennen lomauttamista?
  • mitä, jos työtä ilmaantuu lomauttamisen aikana?
  • vaikuttaako lomauttaminen vuosiloman yms. kertymiseen?

Webinaarisarjan koulutukset ovat rajatusta aihealueesta ja koulutustilaisuuksien kesto on arvio. Olemme jättäneet ohjelmassa tilaa myös osallistujien kysymyksiin ja kommentteihin.

Kouluttaja
Kouluttajana Sivistan työmarkkinalakimiehet ja -asiantuntijat

 

💎 Lähetä kysymyksesi kouluttajalle etukäteen!

Voit lähettää kysymyksesi asiantuntijalle jo etukäteen. Hän vastaa siihen koulutuksen aikana. Kaikki kysymykset käsitellään luottamuksella; kysyjän nimeä, yritystä tai muita tunnistetietoja ei paljasteta. Lähetä kysymyksesi ilmoittautumisesi yhteydessä ilmoittautumislomakkeella, tai jätä kysymyksesi  jälkikäteen vahvistusviestissä saamasi linkin kautta.

 

Tutustu myös webinaarisarjamme muihin osiin, ja hyödynnä pakettitarjouksemme:

A. Työntekijän varoittaminen työsopimuslain mukaan (20.9.)
B. Koeaikapurkuun liittyvät erityiskysymykset (12.10.)

Pakettihinnat ja niiden lunastamisesta lisää viereiseltä palstalta 👉

🎥 Webinaari

Webinaari toteutetaan GoToWebinarilla. Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Kamerakuva sekä mikrofonisi on pois päältä koulutuksen ajan, mutta voit esittää kysymyksiä live-chatin kautta. Webinaarin moderaattori vastaa webinaarista ja sen kautta tapahtuvasta viestinnästä. Lähetämme 2-3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostitse ohjeet sekä henkilökohtaisen osallistumislinkkisi, jonka kautta pääset kirjautumaan webinaariin vaivattomasti ja nopeasti.

Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Tule mukaan! -Webinaariin voit osallistua kätevästi mistä päin Suomea tahansa!

-Asiantuntijat apunasi-