Koulutus tarkoitettu vain Sivistan jäsenille

Koulutuksessa käydään läpi vuoden alussa 2022 voimaan tulleen uuden yhteistoimintalain olennaisimmat muutokset.

Yhteistoimintalakiin tehty suurin muutos koskee uutta vuoropuheluvelvollisuutta työnantajien ja henkilöstöedustajien välillä. Yt-lain mukaan työpaikoilla on velvollisuus ns. jatkuvaan vuoropuheluun eli keskusteluvelvollisuus työnantajan ja henkilöstön välille laajasta joukosta erilaisia asioita. Koulutuksessa käydään läpi, mitä jatkuva vuoropuhelu tarkoittaa ja mitä työnantajan tulee asiassa huomioida.

Koulutuksessa saat vastauksen mm. seuraaviin kysymyksiin:

💎 Miten yt-laki on muuttunut?
💎 Miten jatkuva vuoropuhelu voidaan toteuttaa käytännössä?
💎 Mikä muuttuu työnantajan kannalta muutosneuvotteluissa suhteessa vanhaan lakiin?
💎 Mitä työntekijöiden hallintoedustus tarkoittaa työnantajan kannalta?

Päivän tarkempi ohjelma tästä.

Koulutuksessa luennoivat Sivistan työmarkkinalakimiehet ja -asiantuntijat.

🔔 Lähetä kysymyksesi kouluttajille etukäteen!

Koulutuksen aikana on mahdollista esittää kysymyksiä luennoitsijalle joko paikan päällä tai webinaarissa chatin kautta. Voit myös lähettää kysymyksesi etukäteen. Luennoitsijat vastaavat kaikkiin kysymyksiin koulutuksen aikana. Kysymykset käsitellään luottamuksella, eikä kysyjän nimeä tai yritystä mainita. Lähetä kysymyksesi ilmoittautumisesi yhteydessä ilmoittautumislomakkeella, tai jätä kysymyksesi  jälkikäteen vahvistusviestissä saamasi muokkauslinkin kautta.

 

🎥 Osallistuminen webinaarin kautta helppoa ja vaivatonta!

Webinaari toteutetaan GoToWebinarilla. Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä esitettävän kuvamateriaalin. Kamerakuva sekä mikrofonisi on pois päältä koulutuksen ajan, mutta voit esittää kysymyksiä live-chatin kautta. Webinaarin moderaattori vastaa webinaarista ja sen kautta tapahtuvasta viestinnästä. Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Säästy matkustamisen vaivalta ja tule mukaan webinaariin mistä päin maailmaa tahansa!

 

-Asiantuntijat apunasi-