Koulutus on peruttu!

Taloudellista työnantajaa koskevaa hallituksen esitystä ei aiemmista tiedoista poiketen ole vielä annettu eduskunnalle, joten uudistuksen täsmällinen sisältö ja voimaantulopäivä eivät ole tiedossa. Koulutus voidaan uudistuksen edetessä järjestää myöhemmin erikseen ilmoitettavana ajankohtana.

👉 Meille kouluttajana sekä järjestäjänä on tärkeää tarjota hyödyllistä, informatiivista ja korkealaatuista koulutusta, ja jotta voimme varmistua siitä, että koulutuksessa annettava tieto on ajantasaista ja koulutukseen osallistuminen osallistujille hyödyllistä, on koulutus tarkoituksenmukaista järjestää vasta sitten, kun HE:n sisältö on tiedossa.

📌 Seuraamme lain valmistelun etenemistä ja tiedotamme, jos koulutus tullaan myöhemmin järjestämään.

Ulkomailta Suomeen tulevan työntekijän verovelvollisuutta laajentava ”taloudellinen työnantaja” -käsite on esitetty otettavaksi käyttöön Suomessa vuoden 2023 alusta. Tule kuulemaan, mihin tilanteisiin muutos vaikuttaa ja mikä vuodenvaihteessa muuttuu!

  • Miten taloudellinen työnantaja -uudistus vaikuttaa konsernin sisäisten työmatkojen verotukseen?
  • Mitä konsernitilanteita koskeva minimipäiväpoikkeus tarkoittaa?
  • Miten uudistus vaikuttaa työvoiman vuokraustilanteisiin ja muihin ei-konsernitilanteisiin?

Kouluttajana toimii EK:n veroasiantuntija Lauri Lehmusoja, jolla on taito esittää veroasiat selkeästi ja ymmärrettävästi, pilke silmäkulmassa!

🔔 Lähetä kysymyksesi kouluttajalle etukäteen!

Koulutuksen aikana on mahdollista esittää kysymyksiä luennoitsijalle chatin kautta. Voit myös lähettää kysymyksesi etukäteen. Luennoitsija vastaa kaikkiin kysymyksiin koulutuksen aikana. Kysymykset käsitellään luottamuksella, eikä kysyjän nimeä tai yritystä mainita. Lähetä kysymyksesi ilmoittautumisesi yhteydessä ilmoittautumislomakkeella, tai jätä kysymyksesi  jälkikäteen vahvistusviestissä saamasi muokkauslinkin kautta.

🎥 Osallistuminen webinaarin kautta helppoa ja vaivatonta!

Webinaari toteutetaan GoToWebinarilla. Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä esitettävän kuvamateriaalin. Kamerakuva sekä mikrofonisi on pois päältä koulutuksen ajan, mutta voit esittää kysymyksiä live-chatin kautta. Webinaarin moderaattori vastaa webinaarista ja sen kautta tapahtuvasta viestinnästä. Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Säästy matkustamisen vaivalta ja tule mukaan webinaariin mistä päin maailmaa tahansa!

-Asiantuntijat apunasi-

#webinaari #koulutus #ektietokurssit #vero #henkilöstö #taloudellinentyönantaja #asiantuntijat