Miten luontoisedut toimivat osana kokonaispalkkausta? Miltä osin uusi polkupyöräetu onkaan verovapaa, miltä osin siitä maksetaan sivukulut, ja miten se missäkin tilanteessa ilmoitetaan tulorekisteriin?

Entä mitä etuja on mahdollista antaa verovapaina henkilökuntaetuina, kenelle ja millä edellytyksillä? Mitä on otettava huomioon, kun luontois- tai henkilökuntaetu järjestetään mobiilisovelluksen kautta?

Yksi viime aikoina paljon esille nostettu aihe on ollut esimerkiksi polkupyöräetua koskevat kysymykset; Verovapaa polkupyöräetu herättää suurta kiinnostusta, mutta työnantajan on syytä olla perillä sitä koskevista säännöistä ja menettelyistä esimerkiksi tulorekisteri-ilmoittamisen osalta.

Mm. näitä kysymyksiä avataan tässä luontois- ja henkilökuntaetujen verotuskysymyksiin keskittyvässä koko päivän koulutuksessa.

Kouluttajina toimivat EK:n veroasiantuntija Lauri Lehmusoja sekä Verohallinnon johtava asiantuntija Sari Wulff.

Tilaisuuden ohjelma tästä.

🔔 Lähetä kysymyksesi jo ennakkoon

Koulutuksen aikana on mahdollista esittää kysymyksiä luennoitsijalle chatin kautta. Voit myös lähettää kysymyksesi etukäteen. Luennoitsijat vastaavat kaikkiin kysymyksiin koulutuksen aikana. Kysymykset käsitellään luottamuksella, eikä kysyjän nimeä tai yritystä paljasteta. Lähetä kysymyksesi 20.10. mennessä tästä.

🎥 Osallistuminen webinaarin kautta helppoa ja vaivatonta!

Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Mikrofonisi on vaimennettu koulutuksen ajaksi meidän toimestamme, mutta voit esittää kysymyksiä vaivattomasti live-chatin kautta. Paikan päällä on erikseen webinaarista ja live-chatista vastaava henkilö. Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Säästy matkustamisen vaivalta ja tule mukaan webinaariin mistä päin maailmaa tahansa!
-Asiantuntijat apunasi-

#webinaari #koulutus #ektietokurssit #vero #henkilöstö #henkilöstöedut #luontoisedut #hr #taloushallinto #asiantuntijat