Tämä tilaisuus striimataan – Osallistu paikan päällä tai etänä!

Tule kuulemaan tärkeistä uudistuksista ja ajankohtaisista asioista ennakkoperintään, palkkaverotukseen ja tulorekisteriin liittyen!

Olemme koonneet päivän ohjelman tiiviiksi paketiksi, jossa kerrotaan kaikki olennaisimmat uudistukset ja muutokset liittyen ennakkoperintään, tulorekisteriin ja palkkaverotukseen.

Päivän aikana käsitellään muun muassa:

  •  Verolainsäädännön muutokset (lakimuutokset & veroperusteet)
  • Ennakkoperintä 2021 (muutokset Verohallinnon sähköisiin palveluihin, luontoisedut & kustannusten korvaukset)
  • Palkkahallinnon osuus: Kun työ vähenee (lomautus- ja irtisanomistilanteita palkkojen, korvausten, lomaetuuksien ja sosiaalivakuutusmaksujen osalta)
  • Ajankohtaista tulorekisteristä (2021 alusta voimaan tulevat muutokset, ilmoittamisen uudet ja muuttuneet ohjeet & kompastuskohdat)
  •  Ennakkoperinnän ja palkkaverotuksen erityiskysymyksiä (aiheina mm. etätyö, lomautukset sekä kansainväliset tilanteet)
  • Uusinta oikeuskäytäntöä (mm. verohallinnon uusimmat ennakkoratkaisut)

Päivän tarkempi ohjelma tästä

Kysymysklinikka

Päivän ohjelma sisältää suuren suosion saavuttaneen kysymysklinikan aamu- ja iltapäiväluennon päätteeksi jokaisella paikkakunnalla.
Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin kysymys ennakkoperinnästä, lähetä se meille kätevästi jo ennakkoon. Maan parhaat veroasiantuntijamme vastaavat kysymyksiin päivän aikana. Voit lähettää kysymyksesi meille ennakkoon tästä.

Luennoitsijat

Seminaarissa luennoivat maamme parhaat asiantuntijat, joilla on paras asiantuntemus, sekä ensikäden tietoa tulevista veromuutoksista ja niiden taustoista. Asiantuntijoillamme on taito esittää veroasiat selkeästi ja ymmärrettävästi. Kivan lisämausteen tuo pieni huumori, jota voi -uskokaa tai älkää- löytyä myös veroasioista!

 

Osallistu Ennakkoperintäpäiville ajasta ja paikasta riippumatta!

Lisäsimme livestreamien määrää: kiertueohjelmamme sisältää tänä vuonna kuusi (6) suoraa Livestream-lähetystä. Mikäli et siis voi osallistua Ennakkoperintäpäiville paikan päälle, voit valita jopa kuudesta Livestream-tilaisuudesta itsellesi sopivimman ja osallistua etänä.  Livestream-osallistuminen sisältää etukäteen postitettavan materiaalin sekä tallenteen, jolloin tilaisuuden voi katsoa myös myöhemmin, itselleen sopivana aikana.

Lue lisää livestream-tilaisuuksista tästä.

 

@EKTieto #ektietokurssit #EP2021 #Ennakkoperintä2021 #Ennakkoperintäpäivät