Ennakkoperintä 2021 -päivät hybridi-tilaisuutena.
-vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin…

Me EK-Tiedossa seuraamme viranomaisten sekä emoyhtiömme Elinkeinoelämän keskusliiton (EK) ohjeita ja ohjeistuksia. Turvallisen seminaariympäristön takaamiseksi on lisäksi tärkeää, että voimme tarjota asiakkaillemme vaihtoehtoja; korkeatasoisia ja monipuolisia koulutuksia eri muodoissa.

Mikä on hybriditilaisuus?
Koronan aiheuttama jatkuva epätietoisuus ja epävarmuus myös tapahtuma-alalla on puskenut meitä kaikkia miettimään erilaisia, vaihtoehtoisia tapoja osallistua tilaisuuksiin. Jo noin kahden vuoden ajan olemme voineet EK-Tiedossa tarjota koulutuksiamme myös live-webinaareina, joissa asiakkaamme voivat seurata tilaisuutta paikan päällä sekä oman koneensa äärellä etänä. Emme vain ole käyttäneet tilaisuuksista nimitystä hybridi-tilaisuus, vaan live-webinaari tai Livestream-tilaisuus. Hybridi-tilaisuudessa asiakkaat ovat näin ollen koulutuksessa paikan päällä sekä etänä, samanaikaisesti.

Voimme siis kutsua näitä tilaisuuksia nimellä Livestream-tilaisuus, Live-webinaari tai Hybridi-tilaisuus. Rakkaalla lapsella on monta nimeä.
Lisätietoja Livestream-tilaisuudesta.

Ennakkoperintäpäivät kuutena (6) erillisenä Livestream- eli hybiridi-tilaisuutena
Järjestämme tänä vuonna Ennakkoperintäpäivät myös Livestream- eli hybridi-tilaisuutena. Näin kaikki pääsevät mukaan, paikasta riippumatta. 11 tilaisuudesta olemme valinneet kuusi, jotka lähetetään suorana verkkolähetyksenä niille, jotka eivät voi, tai halua tulla paikan päälle. Täältä löydät seminaaripaikat ja -päivät.

Mihin tilaisuuteen voin ilmoittautua?
Ei ole väliä mistä päin olet, voit valita itsellesi juuri sinulle parhaiten sopivan päivän, paikan ja tavan osallistua seminaariin.

Korona-ohjeistusten mahdollisesti tiukentuessa, me siirrämme sinut helposti paikan päältä Livestream-tilaisuuteen
Vaihto paikan päältä Livestreamiin käy helposti. Mikäli ilmoittaudut paikan päälle, mutta lähempänä tilaisuutta ohjeistukset tiukentuvat, tai sairastut, voit valita itsellesi parhaiten sopivan Livestream-lähetyksen, johon sinut siirrämme, kuluitta.

Livestream-tilaisuuteen ilmoittautuneille tallenne puoleksi vuodeksi
Mikäli ilmoittaudut Livestream-tilaisuuteen, etkä jostain syystä voisikaan seurata sitä juuri tapahtumapäivänä suorana lähetyksenä, saat kyseisestä tilaisuudesta Livestream-tallenteen, joka on katsottavissa vielä puoli vuotta seminaarin jälkeen. Paikan päällä osallistuvilla on mahdollisuus tehdä kysymyksiä luennoitsijoille seminaarin aikana, kun taas Livestreamiin osallistuvilla on mahdollisuus palata aiheisiin tallenteen muodossa vielä jälkikäteen.

Miksi hinta on sama paikan päällä osallistuville sekä Livestreamin kautta osallistuville?
Paikanpäälle osallistuttaessa hinnassa on huomioitu mm. kahvitus sekä lounas, ja Livestreamiin osallistuttaessa hinnassa on taasen huomioitu ulkopuolisen Livestream-palveluntuottajan kulut sekä editoitu LiveStream-tallenne. Livestream-lähetyksen meille tuottaa RoastCreative, joka huolehtii korkealaatuisesta suorasta videolähetyksestä omalla kalustollaan, ja näin vastaavat suoran lähetyksen tekniikasta.

Onko mielessäsi vielä kysymyksiä, johin toivoisit vastausta Ennakkoperintäpäiviin liittyen? Voit soittaa tai lähettää sähköpostia, ja vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Olemme täällä sinua varten!

Vanessa Fuller 09 4202 3372 | Marjo Martin 09 4202 3370
Sähköposti: kurssit@ek.fi

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

20.11.2024
09:00 – 12:00

Ajankohtaista arvonlisäverotuksesta

Webinaari

24.10.2024
09:00 – 12:00

Työpaikan poissaolot: Sairauspoissaolot, perhevapaat ja muut poissaolot

Helsinki & Webinaari

21.11.2024
09:00 – 12:00

Työ vähenee – mitä työnantaja voi tehdä?

Helsinki & Webinaari

17.09.2024
09:00 – 16:00

Työsuhdeasioiden tehostartti

Helsinki & Webinaari