Suosituilta ennakkoperintäpäiviltä saat kattavan tiedon ajankohtaisista uudistuksista koskien tulorekisteriä, palkkaverotusta ja ennakkoperintää. Perinteisillä koulutuspäivillä ovat luennoimassa Suomen verotuksen huippuosaajat, jotka seuraavat aitiopaikalta alan kehitystä ja ovat mukana vaikuttamassa tulevaisuuden veromuutoksiin.

Tule päivittämään tietosi vuosittain annettavien veropäätöksien ja -uudistuksien osalta sekä kuulemaan palkkahallintoa ja tulorekisteriä koskevista muutoksista. Kuulet myös vastaukset matkakustannusten korvauksiin ja ennakkoperintään liittyviin usein esitettyihin kysymyksiin – ja halutessasi esität niitä myös itse päivän kysymysklinikoissa!

Päivän aikana käsitellään:

  • Verolainsäädännön muutokset (mm. työnantajan ja työntekijän sosiaalivakuutusmaksut v. 2020)
  • Ennakkoperintä 2020 (mm. vuodelta 2019 annettavat ilmoitukset)
  • Verohallinnon viimeaikaiset ohjeet
  • Palkkahallintoa koskevat muutokset (vuosilomalain muutos 1.4.2019)
  • Uusi työaikalaki palkkahallinnossa
  • Ajankohtaista tulorekisteristä (mm. v. 2020 muutokset ja vuodenvaihteen toimenpiteet)
  • Ennakkoperinnän ja palkkaverotuksen uusinta oikeuskäytäntöä (mm. verohallinnon uusimmat ennakkoratkaisut)
  • Matkakustannusten korvausten ja ennakkoperinnän erityiskysymyksiä (mm. kansainvälisen ja kotimaisen etätyön vero- ja sosiaaliturvakysymykset)

Päivän tarkempi ohjelma tästä.


Kysymysklinikka
Päivän ohjelma sisältää suuren suosion saavuttaneen kysymysklinikan aamu- ja iltapäiväluennon päätteeksi jokaisella paikkakunnalla.
Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin kysymys ennakkoperinnästä, lähetä se meille kätevästi jo ennakkoon. Maan parhaat veroasiantuntijamme vastaavat kysymyksiin päivän aikana.

Voit lähettää kysymyksesi meille ennakkoon tästä.

Luennoitsijat
Tilaisuudessa luennoitsijoina toimivat Suomen verotuksen huippuosaajat: verojohtaja Anita Isomaa sekä veroasiantuntija Lauri Lehmusoja  Elinkeinoelämän keskusliitosta (EK), verotuksen oikaisulautakunnan johtava puheenjohtaja Tomi Peltomäki Verohallinnosta ja palkka-asiantuntija Antti Kondelin.

 

Tule nauttimaan päivän rennosta tunnelmasta, sekä tapaamaan tuttuja ja verkostoitumaan alan kollegojen kanssa!

@EKTieto #ektietokurssit #EP2020 #Ennakkoperintä2020 #Ennakkoperintäpäivät 

 

Psst..!

Onko tämän tilaisuuden ajankohta sinulle haasteellinen? -Ei hätää!
Näytämme 19.12. tilaisuuden suorana videolähetyksenä Helsingin Messukeskuksesta. Sinulla on siis mahdollisuus osallistua tilaisuuteen myös verkon kautta, mistä päin maailmaa tahansa!

Lisätiedot tästä