Huomiothan, että 13.12. jälkeen tulleisiin ilmoittautumisiin kurssimateriaali ei ehdi perille ennen tilaisuuden ajankohtaa, vaan materiaali saapuu postitse viikon 51 aikana. 

Vuosi 2019 tuo verotukseen suuria muutoksia ja uusia toimintatapoja! Suosituilta ennakkoperintäpäiviltä saat kattavan tiedon ajankohtaisista uudistuksista koskien uutta tulorekisteriä, palkkaverotusta ja ennakkoperintää.

Luvassa on paljon ajankohtaista asiaa, erityisesti vuoden 2019 alusta käyttöön otettavasta tulorekisteristä.

Päivän aikana käsitellään muun muassa:
• Verolainsäädännön muutokset
• Ennakkoperintä vuonna 2019
• OmaVeroon tulevia uudistuksia
• Palkkahallinnon muutokset
• Uusi työaikalaki palkkahallinnossa
• Tulorekisteri pähkinänkuoressa

Päivän tarkempi ohjelma tästä.

Aamu- ja iltapäiväluennot päättyvät kysymysklinikkaan, jossa sinulla on mahdollisuus esittää omat kysymyksesi maan parhaille veroasiantuntijoille.
Onko mielessäsi kysymys ennakkoperinnästä, joka saattaa askarruttaa monia muitakin? Lähetä kysymyksesi meille, ja veroasiantuntijamme antavat siihen tyhjentävän vastauksen tilaisuuden kysymysklinikoissa.

Voit lähettää kysymyksesi meille tästä.


Luennoitsijat

Koulutuksessa luennoitsijoina toimivat verotuksen huippuosaajat: johtava veroasiantuntija Tero Honkavaara  Elinkeinoelämän keskusliitosta (EK), ylitarkastaja Sari Wulff Verohallinnosta sekä palkka-asiantuntija Antti Kondelin.

Tilaisuus näytetään suorana videotoistona, jolloin näet ja kuulet kaiken, ihan kuin olisit paikan päällä! Säästä aikaa ja vaivaa; osallistu verkon kautta.

Livelähetyksestä vastaa ulkopuolinen yhteistyökumppani, Unionimedia, joka ammattitaidollaan takaa häiriöttömän ja tasaisen kuvan- ja äänenlaadun.

Verkko-osallistujille lähetetään noin viikkoa ennen tilaisuuden ajankohtaa sähköpostitse tarkemmat osallistumisohjeet. Linkki videolähetykseen toimitetaan osallistujille tilaisuutta edeltävänä päivänä 18.12.  Kurssimateriaali postitetaan osallistujille ennen tilaisuutta. Kyseisestä kirjasta on käytännön apua omaan työhösi ja siihen on helppo palata yhä uudestaan tulevan vuoden aikana.


Juhlavuoden kunniaksi arvomme jokaisessa tilaisuudessa osallistujien kesken yhden onnekkaan, joka voittaa itselleen yhteistyökumppanimme hotellimajoitukseen oikeuttavan lahjakortin. Se voit olla juuri Sinä!