Tulorekisteri on kansallinen sähköinen tietokanta, joka tulee käyttöön vuoden 2019 alusta.

Rekisteri sisältää kattavasti palkka-, eläke- ja etuustiedot yksilötasolla. Palkkojen ja muiden suoritusten ilmoittaminen muuttuu vuoden 2019 alusta merkittävästi. Tiedot ansiotuloista ilmoitetaan tulorekisteriin reaaliaikaisesti ja maksukohtaisesti.

Tule kuuntelemaan, mitä uudistus tarkoittaa yritykselle, mikä muuttuu palkanlaskijan työssä ja mitä nykyisiä tietovirtoja tulorekisteri-ilmoittaminen korvaa. Mitä, milloin ja miten ilmoitetaan?

Ohjelma
Päivän aikana käydään läpi muun muassa:

  • Tulorekisteriin valmistautuminen
  • Ilmoittamisen tavat ja kanavat
  • Ilmoituksen tietosisältö
  • Tietojen korjaaminen
  • Ilmoittamisen laiminlyönnin seuraamukset
  • Mitä nykyisiä tietovirtoja tulorekisteri korvaa?
  • Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Päivän tarkempi ohjelma tästä

Kouluttajana tilaisuudessa toimii uudistuksessa alusta asti mukana ollut ylitarkastaja Sari Wulff Verohallinnosta.

Olisiko webinaari sinulle parempi vaihtoehto?

Voit osallistua kurssille helposti nyt myös live-webinaarin kautta, jolloin  näet ruudultasi esitettävän kuvamateriaalin sekä kuulet luennoitsijan äänen. Kyseessä on live-tapahtuma, jolloin osallistujia on tilaisuudessa myös paikan päällä. Huomioithan, että pientä taustahälyä saattaa esiintyä.

Webinaari toteutetaan GoToWebinar -palvelun avulla. Webinaariin osallistumiseen ei tarvita maksullisia lisäohjelmistoja. Tietokoneelle ei myöskään tarvitse etukäteen asentaa mitään ohjelmistoja. Webinaariin liittyminen käynnistetään sähköpostin ja tavallisen selainohjelman avulla (esim. Internet Explorer, Chrome tai Firefox).  Osallistuminen tapahtuu etukäteen toimitetun linkin kautta vaivattomasti ja nopeasti.

Voit osallistua webinaariin myös tabletilla tai älypuhelimella. Tarvittava maksuton GoToWebinar-sovellus on tällöin ladattava laitteen sovelluskaupasta ja asennettava ennen osallistumista.

 

Säästy matkustamisen vaivalta ja tule mukaan kurssille mistä päin Suomea tahansa! Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.