Ilmoittaudu vuoden 2023 koulutuksiin hyvissä ajoin!

EK-Tiedon koulutukset kattavan laajasti ammatillista osaamista niin työsuhdeasioissa, palkanlaskennassa, yritysverotuksessa kuin  yritysturvallisuudessakin.

MUUTAMA POIMINTA VUODEN ALUN KATTAVASTA KOULUTUSTARJONNASTAMME

Vuotemme aloittaa Palkanlaskennan perusteet 7.2., jonka tavoitteena on antaa perustiedot palkan määräytymisperusteita ja palkanlaskennan yleisistä periaatteista. Koulutus on tarkoitettu niin aloitteleville palkanlaskijoille kuin kertauksena kokeneimmillekin osaajille ja heidän esimiehilleen.

ALV-Trilogia (7.3.) tarjoaa kattavan paketin kansainvälistä tavara- ja palvelukauppaa koskevia kysymyksiä. Kouluttajana kaikissa EK-Tiedon alv-aiheisissa koulutuksissa toimii arvonlisäverotuksen ja muun välillisen verotuksen vastaava asiantuntija, sekä komission arvonlisäverotusta koskevien työryhmien VAT Expert Group:n ja EU VAT Forumin asiantuntijajäsen Tiina Ruohola.

Henkilöstöhallinnon puolella työnantajille ja hr-henkilöille on tarjolla mm. Työsuhteen ehtojen muuttaminen jossa paneudutaan työsuhteen ehtoihin sekä siihen, missä tilanteissa ja millä tavalla niitä on mahdollista muuttaa. Luennoitsijana EK:n työlainsäädännön asiantuntija ja lakiasiainjohtaja Markus Äimälä.

Liikkeen luovutus 24.3. käsittelee käytännönläheisesti ulkoistamisen, alihankinnan ja yrityskauppojen vaikutuksia erilaisiin työsuhteisiin organisaatiossa.

KOULUTUSKALENTERI
Tutustu koulutuskalenteriimme tästä. Huomioithan, että koulutuskalenteriamme päivitetään edelleen, ja uusia koulutuksia ilmestyy sivuille lähipäivinä lisää.

WEBINAARIT, HYBRIDIT, TALLENTEET ja RÄÄTÄLÖIDYT KOULUTUKSET

Osa koulutuksistamme järjestetään webinaareina, osa hybriditilaisuuksina, jolloin voit valita, osallistutko paikan päällä vai webinaarin kautta. Mikäli koulutuksen ajankohta ei sovi aikatauluusi, ilmoittaudu mukaan koulutuksen webinaariin, sillä sinun ei tarvitse olla läsnä webinaarissa, vaan riittää, että olet ilmoittautunut mukaan; saat tuolloin itsellesi webinaaritallenteen 30 vuorokaudeksi käyttöösi koulutuksen päättymisestä. Lue lisää tästä.

Räätälöimme koulutuksen myös sinun organisaatiollesi sopivaksi. Lue lisää kotisivujemme kohdasta ”yrityskohtaiset koulutukset” ja lähetä meille sivun kautta tarjouspyyntösi.

Emmekä toki ole unohtaneet webinaaritallenteita, joita on tarjolla edullisesti, jopa 6 kuukauden katseluoikeudella.

OSALLISTUMISTODISTUS

Meiltä saat myös osallistumistodistuksen käydystä koulutuksesta. Lue lisää tästä.

UUTISKIRJE

📥  Tilaamalla uutiskirjeemme saat tiedon ajankohtaisista koulutuksista ja uutisista heti niiden ilmestyttyä. Tilaa uutiskirjeemme tästä.

Lämpimästi tervetuloa kouluttautumaan EK-Tiedon mukana.

-Asiantuntijat apunasi-

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

20.11.2024
09:00 – 12:00

Ajankohtaista arvonlisäverotuksesta

Webinaari

24.10.2024
09:00 – 12:00

Työpaikan poissaolot: Sairauspoissaolot, perhevapaat ja muut poissaolot

Helsinki & Webinaari

21.11.2024
09:00 – 12:00

Työ vähenee – mitä työnantaja voi tehdä?

Helsinki & Webinaari

17.09.2024
09:00 – 16:00

Työsuhdeasioiden tehostartti

Helsinki & Webinaari