Seminaaripäivä täynnä tärkeää ja ajankohtaista asiaa sekä verkostoitumista alan kollegojen kanssa!

Olemme koonneet seminaaripäivän ohjelman jälleen tiiviiksi paketiksi täyttä asiaa. Seminaarin aikana kerromme kaikki olennaisimmat uudistukset ja muutokset ennakkoperintään, tulorekisteriin ja palkkaverotukseen liittyen.

Ohjelmaa täydentävät myös seminaariin osallistujien omat, mieltä askarruttavat kysymykset, joita voi kysyä paikan päällä kysymysklinikoissa, tai lähettää jo etukäteen luennoitsijoille. Paikan päällä tutustut myös alan kollegoihisi, joiden kanssa vaihtaa kuulumiset niin lounaspöydän ääressä kuin kahvitauoillakin.

Päivän aikana käsitellään muun muassa:

🔎 Verolainsäädännön muutokset (veroperusteet, tuloverolain muutokset ja työnantajan sekä työntekijän sosiaalivakuutusmaksut vuodelle 2023)

🔎 Ennakkoperintä 2023 (verokortit, ennakonpidätystiedot, luontoisedut ja kustannusten korvaukset sekä vuodelta 2022 annettavat vuosi-ilmoitukset)

🔎 Verohallinnon viimeaikaiset ohjeet

🔎 Ajankohtaista tulorekisteristä (2023 alusta voimaan tulevat muutokset, uudet ja muuttuneet ohjeet tulorekisteri-ilmoittamisessa, TOP 5 -kysymykset ilmoittamisesta)

🔎 Ajankohtaista palkkahallinnosta (perhevapaauudistus palkkahallinnossa, muut lakimuutokset, kaikkien aikojen kysytyimmät kysymykset)

🔎 Ennakkoperinnän ja palkkaverotuksen erityiskysymyksiä (ulkomailta tulevan palkansaajan verotus, Ennakkoperinnän TOP 3 -kysymykset, uutta oikeuskäytäntöä)

Päivän tarkempi ohjelma tästä.

(💎 Järjestämme Ennakkoperintäpäivät myös Livestream-lähetyksinä kolmelta paikkakunnalta. Lue lisää tästä >>)

🔔 Kysymysklinikka

Päivän ohjelma sisältää suuren suosion saavuttaneen kysymysklinikan aamu- ja iltapäiväluennon päätteeksi jokaisella paikkakunnalla.
Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin kysymys ennakkoperinnästä, lähetä se meille kätevästi jo ennakkoon. Maan parhaat veroasiantuntijamme vastaavat kysymyksiin päivän aikana. Voit lähettää kysymyksesi meille tästä.

Luennoitsijat

Seminaarissa luennoivat maamme parhaat asiantuntijat, joilla on paras asiantuntemus sekä ensikäden tietoa tulevista veromuutoksista ja niiden taustoista. Asiantuntijoillamme on taito esittää veroasiat selkeästi ja ymmärrettävästi, myös pilke silmäkulmassa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

-Asiantuntijat apunasi-


#EP2023 #Ennakkoperintä2023 #Ennakkoperintäpäivät #ektietokurssit

@EKTieto @Elinkeinoelama