Ennakkoperintä 2021 -päivät turvallisesti!

Tuomme Ennakkoperintäpäivät luoksesi tavalla tai toisella!

Vaikka kukaan ei vielä pysty tarkkaan sanomaan, minkälaiset vaikutukset koronalla tulee olemaan loppuvuoden tilaisuuksien järjestämiseen sekä matkustukseen, me EK-Tiedossa valmistaudumme järjestämään Ennakkoperintäkiertueen niin perinteisellä tavalla, kuin se vain loppuvuoden olosuhteissa on mahdollista. Asiakkaidemme turvallisuus, tartuntariskin minimoiminen ja seminaarin onnistuminen kaikin puolin on meille ensisijaisen tärkeää.

Hygienia ja siivous
Jokainen Ennakkoperintä 2021 -kiertueen tapahtumapaikka on valittu tarkasti. Teemme EK-Tiedossa yhteistyötä kokeneiden, tapahtuma-alan ammattilaisten kanssa, jotka tilantarjoajina sekä ravintolapalvelun ammattilaisina kantavat oman vastuunsa siitä, että meille, sekä meidän asiakkaillamme on turvallinen seminaariympäristö.

Edellytämme kasvomaskin käyttöä kaikissa tilaisuuksissamme ja pidämme huolen siitä, että käsienpesu sekä käsien desinfiointi on helppoa, tarvittavia suojavarusteita on saatavilla (käsidesi, kertakäyttönenäliinat ja -hanskat, suojamaskit) ja paikat ja pinnat siivotaan kunnolla. Siisteyteen kiinnitetään erityistä huomiota.

Turvavälit ja asiakasmäärät – istuinpaikat sekä Livestream-mahdollisuus
Olemme varautuneet myös asiakasmäärien rajoituksiin. Tarjoamme kiertueohjelman mukaisesti paikkakuntien lisäksi kuusi Livestream-tilaisuutta, jotka ovat loistavia vaihtoehtoja erityisesti silloin, mikäli tilat ovat rajatut, tai emme pääse kiertueelle lainkaan.  Livestreamit ovat ohjelmatarjonnassamme joka tapauksessa; olimmepa normaalisti Ennakkoperintäkiertueella, tai joutuessamme matkustusrajoitusten vallitessa jättämään kiertueen kokonaan väliin.

Liikkuminen seminaaripaikalla
Ohjeistamme kaikkia osallistujia sekä etukäteen, että paikan päällä kaikesta liikkumiseen liittyvistä erityistoimenpiteistä, jotka ovat kulloinkin voimassa.

Tarjoilut
Pidämme huolen siitä, että seminaaripaikalla on selkeät ohjeistukset ja toimenpiteet sujuvan ja turvallisen tarjoilun sekä ruokailun takaamiseksi.

Ohjeiden noudattaminen
Meille tilaisuuden järjestäjille on erittäin tärkeää huolehtia sekä omasta että asiakkaittemme terveydestä ja hyvinvoinnista. Vastuullisena tapahtumajärjestäjänä tehtävämme on myös toimia linkkinä eri osapuolten välillä, ja viestiä tärkeistä asioista. Koronan aiheuttama erityistilanne vaatii sen, että me kaikki seminaariin osallistujat pidämme omalta osaltamme huolta siitä, että turvarajoituksia ja -suosituksia noudatetaan. Näin me kaikki voimme nauttia seminaarista, turvallisesti.

Olemme myös laatineet lyhyen kyselyn, jolla tiedustelemme asiakkaittemme tämänhetkisiä tuntoja ja mielipiteitä, ehdotuksiakin turvallisen seminaariympäristön takaamiseksi. Vastaa kyselyyn, ja voit voittaa itsellesi paikan Ennakkoperintäpäiville!  
(Kyselyyn vastaaminen on päättynyt 30.9. Olemme olleet voittajaan yhteydessä.)

Lue lisää Ennakkoperintäpäiviin liittyvistä järjestelyistä. Olemme myös vastanneet useisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin: tästä.

 

Tutustu emoyhtiömme Elinkeinoelämän keskusliiton koronaan liittyviin ohjeistuksiin ja kirjoituksiin:

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

20.11.2024
09:00 – 12:00

Ajankohtaista arvonlisäverotuksesta

Webinaari

24.10.2024
09:00 – 12:00

Työpaikan poissaolot: Sairauspoissaolot, perhevapaat ja muut poissaolot

Helsinki & Webinaari

21.11.2024
09:00 – 12:00

Työ vähenee – mitä työnantaja voi tehdä?

Helsinki & Webinaari

17.09.2024
09:00 – 16:00

Työsuhdeasioiden tehostartti

Helsinki & Webinaari