Ennakkoperintä 2021 -päivät turvallisesti!

Tuomme Ennakkoperintäpäivät luoksesi tavalla tai toisella!

Vaikka kukaan ei vielä pysty tarkkaan sanomaan, minkälaiset vaikutukset koronalla tulee olemaan loppuvuoden tilaisuuksien järjestämiseen sekä matkustukseen, me EK-Tiedossa valmistaudumme järjestämään Ennakkoperintäkiertueen niin perinteisellä tavalla, kuin se vain loppuvuoden olosuhteissa on mahdollista. Asiakkaidemme turvallisuus, tartuntariskin minimoiminen ja seminaarin onnistuminen kaikin puolin on meille ensisijaisen tärkeää.

Hygienia ja siivous
Jokainen Ennakkoperintä 2021 -kiertueen tapahtumapaikka on valittu tarkasti. Teemme EK-Tiedossa yhteistyötä kokeneiden, tapahtuma-alan ammattilaisten kanssa, jotka tilantarjoajina sekä ravintolapalvelun ammattilaisina kantavat oman vastuunsa siitä, että meille, sekä meidän asiakkaillamme on turvallinen seminaariympäristö.

Pidämme huolen siitä, että käsienpesu sekä käsien desinfiointi on helppoa, tarvittavia suojavarusteita on saatavilla (käsidesi, kertakäyttönenäliinat ja -hanskat sekä mahdollisesti suojamaskit) ja paikat ja pinnat siivotaan kunnolla. Siisteyteen kiinnitetään erityistä huomiota.

Turvavälit ja asiakasmäärät – istuinpaikat sekä Livestream-mahdollisuus
Olemme varautuneet myös tilanteeseen, jossa tapahtumien asiakasmääriä rajoitetaan. Tarjoamme kiertueohjelman mukaisesti paikkakuntien lisäksi kuusi livestrea-tilaisuutta, jotka ovat loistavia vaihtoehtoja erityisesti silloin, mikäli tilat ovat rajatut, tai emme pääse kiertueelle lainkaan.  Livestreamit ovat ohjelmatarjonnassamme joka tapauksessa; olimmepa normaalisti Ennakkoperintäkiertueella, tai joutuessamme matkustusrajoitusten vallitessa jättämään kiertueen kokonaan väliin.

Liikkuminen seminaaripaikalla
Ohjeistamme kaikkia osallistujia sekä etukäteen, että paikan päällä kaikesta liikkumiseen liittyvistä erityistoimenpiteistä, jotka ovat kulloinkin voimassa.

Tarjoilut
Pidämme huolen siitä, että seminaaripaikalla on selkeät ohjeistukset ja toimenpiteet sujuvan ja turvallisen tarjoilun sekä ruokailun takaamiseksi.

Ohjeiden noudattaminen
Meille tilaisuuden järjestäjille on erittäin tärkeää huolehtia sekä omasta että asiakkaittemme terveydestä ja hyvinvoinnista. Vastuullisena tapahtumajärjestäjänä tehtävämme on myös toimia linkkinä eri osapuolten välillä, ja viestiä tärkeistä asioista. Koronan aiheuttama erityistilanne vaatii sen, että me kaikki seminaariin osallistujat pidämme omalta osaltamme huolta siitä, että turvarajoituksia ja -suosituksia noudatetaan. Näin me kaikki voimme nauttia seminaarista, turvallisesti.

Olemme myös laatineet lyhyen kyselyn, jolla tiedustelemme asiakkaittemme tämänhetkisiä tuntoja ja mielipiteitä, ehdotuksiakin turvallisen seminaariympäristön takaamiseksi. Vastaa kyselyyn, ja voit voittaa itsellesi paikan Ennakkoperintäpäiville! 

Tutustu emoyhtiömme Elinkeinoelämän keskusliiton koronaan liittyviin ohjeistuksiin ja kirjoituksiin:

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

20.10.2020
09:00 – 12:00

Uusi yt-laki tulossa! -webinaari

Webinaari

07.10.2020
09:00 – 15:30

Kansainvälisen työskentelyn verotuksen ajankohtaispäivä -webinaari

Webinaari

22.10.2020

Työsuhdeseminaari 2020 -risteily

Helsinki - Tallinna - Helsinki

11.12.2020
09:00 – 16:00

Ennakkoperintä 2021, Turku & Livestream

Turku & Livestream