Tulorekisteri otettiin käyttöön vuoden 2019 alussa, jolloin palkkojen ja muiden suoritusten ilmoittaminen muuttui merkittävästi. Vuoden 2020 alussa tulorekisterin palkkatietojen käyttäjäprofiili laajenee ja käyttäjämäärä lisääntyy. Vuonna 2021 myös eläke- ja etuustiedot ilmoitetaan tulorekisteriin.

Tulorekisteri tässä ja nyt! -koulutuksessa käsitellään 1-vuotisen Tulorekisterin käytännön kokemuksia ilmoittamismenettelystä. Koulutuksessa avataan ilmoittamisen solmukohtia esimerkkien avulla, ja luennoitsija käy läpi etukäteen- ja paikan päällä esitettyjä kysymyksiä ohjelman Mitä, miten, miksi? -osiossa.

Kouluttajana tilaisuudessa toimii maan kärkiasiantuntija, ennakkoperinnän ja kansainvälisen verotuksen huippuosaaja sekä tulorekisteriuudistuksessa alusta asti mukana ollut tulorekisteriyksikön toiminnallinen vastaava Sari Wulff Verohallinnosta. Sarin rento, erittäin selkeäsanainen ja miellyttävä esiintyminen saa toistuvasti kiitosta osallistujilta.

Päivän ohjelmarunko:

  • Kokemuksia tulorekisterin käyttöönotosta
  • Kohtaavatko teoria ja käytäntö? -Avataan solmukohtia hyvien käytännönesimerkkien avulla
  • Mitä, miten, miksi? -Luennoitsija vastaa (voit lähettää kysymyksesi jo etukäteen)

Tarkempi päivän ohjelma tästä.

Käytä tilaisuus hyväksesi, ja kysy mieltä askarruttavat kysymykset suoraan huippuasiantuntijalta!

Varmista, että saat tarpeeksi tietoa aiheesta juuri sinun työtäsi ajatellen, sinun organisaatiosi käyttöön!

Osallistut koulutukseen paikan päällä tai etänä, voit lähettää kysymyksesi meille jo ennakkoon. Koulutuksen luennoitsija, tulorekisteriuudistuksessa alusta asti mukana ollut Verohallinnon ylitarkastaja Sari Wulff vastaa kysymykseesi koulutuksen aikana. Nimeäsi tai edustamaasi yritystäsi ei mainita kysymyksen yhteydessä.
Lähetä kysymyksesi tällä lomakkeella viimeistään ma 2.3.2020 klo 16.00 mennessä.

 

Olisiko webinaari sinulle parempi vaihtoehto?

Voit osallistua kurssille helposti nyt myös live-webinaarin kautta, jolloin  näet ruudultasi esitettävän kuvamateriaalin sekä kuulet luennoitsijan äänen. Kyseessä on live-tapahtuma, jolloin osallistujia on tilaisuudessa myös paikan päällä. Huomioithan, että pientä taustahälyä saattaa esiintyä.

Webinaari toteutetaan GoToWebinar -palvelun avulla. Webinaariin osallistumiseen ei tarvita maksullisia lisäohjelmistoja. Tietokoneelle ei myöskään tarvitse etukäteen asentaa mitään ohjelmistoja. Webinaariin liittyminen käynnistetään sähköpostin ja tavallisen selainohjelman avulla (esim. Internet Explorer, Chrome tai Firefox).  Osallistuminen tapahtuu etukäteen toimitetun linkin kautta vaivattomasti ja nopeasti.

Säästy matkustamisen vaivalta ja tule mukaan kurssille mistä päin Suomea tahansa! Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.