Tulorekisteri on kansallinen sähköinen tietokanta, joka otetaan käyttöön vuoden 2019 alusta.

Rekisteri sisältää kattavasti palkka-, eläke- ja etuustiedot yksilötasolla. Palkkojen ja muiden suoritusten ilmoittaminen muuttuu vuoden 2019 alusta merkittävästi. Tiedot ansiotuloista ilmoitetaan tulorekisteriin reaaliaikaisesti ja maksukohtaisesti.

Tällä aamupäivän tehokkaalla kurssilla käydään läpi käytännön kokemuksia ilmoittamismenettelystä ja avataan ilmoittamisen solmukohtia esimerkkien avulla.

Ohjelma
Päivän aikana käydään läpi:

  • Käytännön kokemuksia ja eteen tulleita tilanteita
  • Yleisimmät kysymykset
  • Ilmoittamisen solmukohdat avataan esimerkkien avulla

Kouluttajana tilaisuudessa toimii uudistuksessa alusta asti mukana ollut ylitarkastaja Sari Wulff Verohallinnosta.

 

Olisiko webinaari sinulle parempi vaihtoehto?

Voit osallistua kurssille helposti nyt myös live-webinaarin kautta, jolloin  näet ruudultasi esitettävän kuvamateriaalin sekä kuulet luennoitsijan äänen. Kyseessä on live-tapahtuma, jolloin osallistujia on tilaisuudessa myös paikan päällä. Huomioithan, että pientä taustahälyä saattaa esiintyä.

Webinaari toteutetaan GoToWebinar -palvelun avulla. Webinaariin osallistumiseen ei tarvita maksullisia lisäohjelmistoja. Tietokoneelle ei myöskään tarvitse etukäteen asentaa mitään ohjelmistoja. Webinaariin liittyminen käynnistetään sähköpostin ja tavallisen selainohjelman avulla (esim. Internet Explorer, Chrome tai Firefox).  Osallistuminen tapahtuu etukäteen toimitetun linkin kautta vaivattomasti ja nopeasti.

Voit osallistua webinaariin myös tabletilla tai älypuhelimella. Tarvittava maksuton GoToWebinar-sovellus on tällöin ladattava laitteen sovelluskaupasta ja asennettava ennen osallistumista.

Säästy matkustamisen vaivalta ja tule mukaan kurssille mistä päin Suomea tahansa! Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.