Koulutus peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Korona on pakottanut organisaatiot, johdon, esimiehet, tiimit ja koko henkilöstöpyramidin etsimään erilaisia uusia johtamis- ja työtapoja. Etsimme uusia tapoja hallita ajankäyttöä, sekä uusia työvälineitä hallinnan avuksi. Tulemme aina olemaan jonkinlaisten muutosten edessä, oli koronaa tai ei. Siksi on hyvä pysähtyä oman tekemisensä ääreen ja miettiä, voisiko toimia toisin, tehokkaammin ja fiksummin, jotta oma työ ja tekeminen olisi tehokkaampaa ja merkityksellisempää itselle, joka päivä.

Etätyö tuli jäädäkseen.
-Ei väliä missä työsi teet, kunhan tiedät miksi sitä teet. 

Webinaarisarja tarjoaa ajattelemisen aihetta, työvälineitä ja ratkaisuehdotuksia siihen, miten hallita omaa työtään paremmin, miten saada toivottuja tuloksia ja enemmän merkitystä työlle riippumatta siitä, tekeekö töitään kotikonttorilla, mökillä, matkoilla vai työpaikalla, ja tekeekö töitään yksin vai ryhmässä.

Yksi kokonaisuus sisältää kolme aihealuetta:

✔ Enemmän vähemmällä – 14.9. klo 8.30-10.00
⦁ Etätyössä optimityöhön – tavoitteet, merkitys itsetunto ja itsekuri ratkaisevat
⦁ Kiireen anatomia ja sielunelämä – oma ”Kiireprofiili” ja kehityskeskustelu itsensä kanssa

✔ Nopeammin ja paremmin – 13.10. klo 8.30-10.00
⦁ Uusi tärkeysjärjestysmalli A²B²C² ja ”Minä työssäni kartoitus” sekä myytin murskajaiset (Eisenhower-malli ABC – toimii sodassa, ei muualla)
⦁ Enemmän käytettävissä olevaa aikaa, nopeat tekniikat ja myytin murskajaiset (multitaskaamisen harhasta vapautuminen)

✔ Tehokkaammin ja rohkeammin – sisulla ja innolla! – 2.11. klo 8.30-10.00
⦁ Aivot säteilemään, oikean vireys- ja stressitason löytäminen sekä myytin murskajaiset (”epämukavuustasoko” itsensä johtamisen tavoite?)
⦁ Arjen tehokkuuden ja ”flow`n työvälineet POUKAMA (reflektio) ja POMMI© (ongelmanratkaisu ja kekseliäisyys)

Kouluttaja

MCG Motti Consulting Group Oy:n perustaja ja vastuukonsultti sekä toimitusjohtaja, yrittäjä ja tietokirjailija. Juha Wiskari.

”Mitä tekisit, jos kiireen tappamalla, vähemmällä sähläyksellä saisit tunnin lisää käytettävissä olevaa aikaa päivässä, jonka käytöstä vain itse päätät? Se on optimityöllä, kiireentapolla ja itsensä johtamisella mahdollista ja totta. (Se tekee 25 päivää vuodessa lisää aikaa  arjen huippusuorituksiin ja innostavaan tulosten tekemiseen…)”  -Juha Wiskari

Webinaarivinkit ja -linkit

🎥 Webinaari toteutetaan GoToWebinar -palvelun avulla, etkä tarvitse muuta kuin internetyhteyden (suosittelemme selaimeksi Chromea, Edgeä tai Firefoxia) sekä sähköpostin. Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista koulutuksen välineenä löydät tästä. Mikäli sinulla herää kysymyksiä webinaariin tai koulutuksen sisältöön liittyen, otathan rohkeasti yhteyttä: koulutus(at)ek.fi

❌ Eikö koulutuksen ajankohta sovi sinulle?

Kannattaa silti ilmoittautua mukaan webinaariin, sillä lähetämme sähköisen koulutusmateriaalin lisäksi webinaaritallenteen kaikille webinaariin ilmoittautuneille, jolloin voit katsoa tallenteen missä vain, ja juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, kahden viikon ajan viimeisen koulutuspäivän (2.11.) päätyttyä.

-Asiantuntijat apunasi-