Turvallisuusalan neuvottelupäivät jo 37. kerran, nyt uudella konseptilla!

💥 Tätä on odotettu! 💥

Parin vuoden tauon jälkeen on jälleen aika kokoontua tapaamaan alan kollegoita, verkostoitumaan, nauttimaan hyvästä ruoasta ja kuulemaan alan kuulumisia sekä rentoutumaan, turvallisesti saman katon alle!

Kuten neuvottelupäivillä aina, pöytä on tälläkin kertaa katettu laajalla valikoimalla turvallisuuden ja riskienhallinnan ammattilaisia kutkuttavia aiheita kansallisesta ja kansainvälisestä turvallisuustilanteesta, riskienhallinnasta koronakriisiin ja kyberistä tietosuojaan:

Mitä vaikutuksia Ukrainan kriisillä on yrityksiin, mitä koronakriisistä on opittu, minkälaisia vaikutuksia logististen toimitusketjujen ja -verkostojen hallintaan liittyvillä häiriöillä on, entä mitä on kyberturvallisuus tulevaisuudessa?

Jokaiselle löytyy varmasti mielenkiintoista sisältöä seminaarissa – Tiedonjanoisimmat jatkavat kanssamme Tallinnaan!

Seminaarin tiivis ja tehokas ohjelma koostuu ajan hermoilla olevista huippuasiantuntijoiden puheenvuoroista, mielenkiintoisesta paneelikeskustelusta, mukaansa tempaavien vetäjien työpajoista sekä aikaisemmilla kerroilla suuren suosion saaneesta AfterWork-verkostoitumistilaisuudesta.

Tutustu seminaariohjelmaan (päivitetty 7.6.) tästä

Puhujaesittelyt löydät tästä

Seminaarin isäntänä toimii EK:n johtava asiantuntija Markku Rajamäki.


 🔎 Työpajat

Suosituissa ja käytännönläheisissä työpajoissa pääset vaikuttamaan asioihin ja saat uusia näkökulmia työhösi!
Valitse itsellesi ja organisaatiollesi sopivin työpaja:

Työpaja 1:
Yritysturvallisuuden organisoinnin trendit – Viekö kyberturvallisuus kaiken?  TYÖPAJA TÄYNNÄ!

Turvallisuuden vastuut voidaan yrityksissä ja organisaatioissa organisoida monella tavalla. Viime vuosina kyberturvallisuus on ollut turvallisuuden osa-alueista ehkä eniten esillä. Miten kyberturvallisuuden valta-asema on vaikuttanut ja vaikuttaa organisointiin. Quo vadis, yritysturvallisuus?

Työpajan vetäjä:
Turvallisuusalan asiantuntija ja yrittäjä Rauno Hammarberg (max. 25 osallistujaa) Lisätietoja tästä


Työpaja 2:
Riskienhallinnan kehittäminen, in-house -synergiat eri toimijoiden välillä, yritysturvallisuuden mittaaminen osana riskienhallintaa TYÖPAJA TÄYNNÄ!

Käymme työpajassa lävitse ryhmätöiden ja keskustelujen kautta sitä, miten organisaatioissa voidaan hakea uusia näkökulmia riskienhallintaan ja sen kehittämiseen.

Työpajan vetäjä:
Toimitusjohtaja Lassi Väisänen – GRC Partners Oy (max. 25 osallistujaa) Lisätietoja tästä


Työpaja 3:
Red teaming: Hyppää kyberhyökkääjän saappaisiin ja suunnittele hyökkäys

Tässä työpajassa pääset vaihtamaan näkökulmaa – on helpompi puolustaa, kun ymmärtää, miten hyökkääjä ajattelee.

Työpajan vetäjät:
Kyberalan kokeneiden konsulttien ryhmä (max. 80 osallistujaa) Lisätietoja tästä


Työpaja 4:
Julkishallinnon tietoturvapaja – kriittisten palvelujen ja prosessien tunnistaminen

Työpaja jakautuu kahteen vaiheeseen; 1. tutustumme prosessiin ja työkaluun kriittisten palveluiden ja prosessien tunnistamiseksi, jota sen jälkeen harjoittelemme Tyrskylän kunnan osalta. 2. Käymme työpajatyöskentelynä läpi digitaalisen yhteiskunnan keskeisiä toimintoja ja niiden riippuvuuksia. Tämä liittyy Digi- ja väestötietovirastossa käynnissä olevaan selvitystyöhön.

Työpajan vetäjät:
VAHTI-pääsihteeri Kimmo Rousku, johtava asiantuntija Tuomas Pelttari, johtava asiantuntija Erja Kinnunen sekä johtava asiantuntija Mervi Koivuoja, Digi- ja väestötietovirasto. (max. 80 osallistujaa) Lisätietoja tästä (sisältää etukäteistehtävän!)


🥂 AfterWork-verkostoitumistilaisuus

Tänä vuonna verkostoidutaan jo ennen laivalle siirtymistä: höllätään kravatit ja nutturat ja nostetaan yhdessä lasi Clarion Hotellissa, josta on mukava uusien tuttavuuksien kanssa jatkaa matkaa Tallinnaan.

Aikaisempina vuosina lämpimän vastaanoton saanut AfterWork -verkostoitumistilaisuudessa tutustutaan, verkostoidutaan, viihdytään sekä luodaan hyviä yhteistyökontakteja! Tilaisuuden tarkoituksena on tarjota osallistujille vaivaton ja rento ympäristö, jossa tutustua alan muihin edustajiin sekä vaihtaa alan kuulumisia. Drinks are on us!


🔎 Valitse sinua kiinnostavin ohjelma Tallinnassa

Tallinnassa sinulla on mahdollisuus valita juuri sinua kiinnostava ohjelma 10.6. aamupäiväksi. Valittavissasi on:

A) Kohdevierailu: e-Estonia Briefing Center (8.30-12.00, englanninkielinen, paikkoja rajoitetusti)

  • e-Estonia Briefing Centre perustettiin välittämään tietoa siitä, millainen digitaalinen valtio Viro on ja miten sen digitaalisia palveluita on kehitetty. Keskus perustettiin vuonna 2009, ensin kansalaisjärjestönä, mutta nykyään se on osa Estonian Business and Innovation Agencya ja on keskeisessä roolissa kertomaan maan know-howsta ja asiantuntemuksesta digitaalisten palveluiden kehittämisessä, kyberturvallisuutta unohtamatta. Tutustu räätälöityyn vierailuohjelmaamme tästä!
    Kohteesta lisätietoja heidän kotisivuilta.

B) Luennot laivalla (9.00-12.00)

  • Digitalisaation turvallisuus yritysten strategioissa ja ajankohtaista Huoltovarmuuskeskuksesta
  • Nato Cooperative Cyber Defence Center of Excellence -toiminnan esittely (englanninkielinen)
    The NATO Cooperative Cyber Defence Centre of Excellence (CCDCOE) in Tallinn, Estonia, brings together a diverse group of experts from 34 nations. Our mission is to support NATO, our member nations, and the international community with wide-ranging cyber defence expertise. We are proud of our tradition of offering a unique interdisciplinary approach to the most relevant issues in cyber defence. This NATO-accredited cyber defence hub conducts research, trainings and exercises in 4 core areas: technology, strategy, law and operations.
  • SUPO:n ajankohtaiskatsaus

C) Omatoimista tutustumista Tallinnaan (klo 8.30-12.00)


Lähde matkalle yritysturvallisuuden maailmaan ja tuo tuliaisina viimeisimmät trendit sekä roppakaupalla osaamista ja käytännön vinkkejä organisaatiosi käyttöön.

 

#TN37  #turvallisuus #yritysturvallisuus  #kyber #ektietokurssit @EKTieto @Elinkeinoelama