Työlainsäädännössä tapahtuu isoja asioita. Uuden yhteistoimintalain sisältö ja voimaantulo ovat täsmentymässä. Työsuhteen määritelmän muuttamista koskeva lainvalmistelu on aloitettu työ- ja elinkeinoministeriössä; muuttuuko työntekijän ja yrittäjän välinen rajanveto ja miten? Kilpailukieltosopimuksia koskevasta lainmuutoksesta on nousemassa iso poliittinen vääntö, jonka sisältö vahvistetaan eduskunnassa kevään aikana. Kurssilla käydään läpi ajantasainen tieto vireillä olevista lakihankkeista ja Suomen työelämään vaikuttavista EU-hankkeista. Kuulet myös kiinnostavimmat tapaukset tuomioistuimista.

Korona tuo työnantajalle isoja haasteita työsuojelun näkökulmasta. Asiantuntijamme kertoo, mitä laki edellyttää työnantajalta ja miten työnantaja voi vastata lain haasteisiin.

Koulutuksessa käsiteltävät aiheet:

  • Korona ja työturvallisuus
  • Kilpailukieltosopimukset lyhyesti
  • Työsuhteen ja yrittäjyyden rajanveto
  • Katsaus valmistelussa oleviin työlainsäädäntöhankkeisiin
  • Uusinta oikeuskäytäntöä

Tarkempi ohjelma tästä.

Kouluttajina tilaisuudessa toimivat lainsäädäntötyöryhmissä mukana olevat EK:n Työelämä-vastuualueen asiantuntijat.

Tule kuulemaan ensikäden tietoa tulevista muutoksista sekä niiden taustoista ja vaikutuksista!

 

Osallistuminen webinaarin kautta helppoa ja vaivatonta!

Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Mikrofonisi on vaimennettu koulutuksen ajaksi meidän toimestamme, mutta voit esittää kysymyksiä vaivattomasti live-chatin kautta. Paikan päällä on erikseen aina henkilö, joka vastaa webinaarista ja sen kautta tapahtuvasta viestinnästä.

Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Säästy matkustamisen vaivalta ja tule mukaan webinaariin mistä päin Suomea tahansa!