Ennakkoperintä 2021 -päivät!
Vastaa kyselyyn, ja voit voittaa itsellesi paikan Ennakkoperintäpäiviltä!

Kuluneen kevään aikana on käynyt selväksi, että mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma. Kaiken epävarmuuden keskellä haluamme kuitenkin viestittää, että yksi asia pysyy ennallaan: Ennakkoperintä 2021-päivät järjestetään tänäkin vuonna – tavalla tai toisella!

Uskomme tulevaan on vahva. Vaikka tällä hetkellä kukaan ei vielä pysty tarkkaan sanomaan, minkälaiset vaikutukset koronalla tulee olemaan mm. loppuvuoden matkustussuosituksiin tai tilaisuuksien osallistujamääräsuosituksiin, me EK-Tiedossa valmistaudumme järjestämään Ennakkoperintäkiertueen niin perinteisellä tavalla, kun se vain loppuvuoden olosuhteissa on mahdollista!

Pyrimme aikaisempien vuosien tapaan viemään Ennakkoperintäpäivät kiertueelle, ja vierailemaan eri kaupungeissa, tavaten asiakkaitamme kasvotusten – tietysti turvallisuudesta tinkimättä! Samaan aikaan taustalla kuitenkin varaudumme syksyn mahdollisiin viranomaisrajoituksiin, jotta meidän olisi mahdollista reagoida muuttuvaan tilanteeseen nopeasti.

Ensisijaisen tärkeää meille tilaisuuden järjestäjinä on asiakkaidemme turvallisuudesta ja terveydestä huolehtiminen, sekä tartuntariskin minimointi. Olemme pohtineet erilaisia toimenpiteitä turvallisen koulutusympäristön ja toimivan seminaarin takaamiseksi, ja haluaisimmekin kuulla teiltä – tämänhetkisiltä sekä tulevilta asiakkailtamme, minkälaisia ajatuksia tuleva seminaarimme herättää osallistujan näkökulmasta; mitä meidän tulisi huomioida, jotta asiakkaamme voisivat osallistua seminaariimme turvallisin ja luottavaisin mielin?

Olemme laatineet lyhyen kyselyn, jolla tiedustelemme asiakkaittemme tämän hetkisiä tuntoja ja mielipiteitä, ehdotuksiakin turvallisen seminaariympäristön takaamiseksi.

Kyselyyn pääset tästä

Kyselyyn voi vastata 30.9.2020 saakka. Arvomme kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken yhden ilmaisen osallistumisen Ennakkoperintäpäivät 2021 -seminaariin. Palkinnon arvo on 485 Eur. Arvonta suoritetaan 5.10.2020 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa toiseen tuotteeseen. Halutessaan palkinnon voi luovuttaa kolmannelle osapuolelle.

 

Tutustu Ennakkoperintä 2021 -kiertueaikatauluun tästä.

 

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

20.11.2024
09:00 – 12:00

Ajankohtaista arvonlisäverotuksesta

Webinaari

24.10.2024
09:00 – 12:00

Työpaikan poissaolot: Sairauspoissaolot, perhevapaat ja muut poissaolot

Helsinki & Webinaari

21.11.2024
09:00 – 12:00

Työ vähenee – mitä työnantaja voi tehdä?

Helsinki & Webinaari

17.09.2024
09:00 – 16:00

Työsuhdeasioiden tehostartti

Helsinki & Webinaari