Ennakkoperintä 2021 -päivät -Ajankohtaiskatsaus kiertueeseemme!

Lue tästä päivitetty tietopaketti Ennakkoperintäpäivien järjestelyihin ja toteutukseen liittyen.

(artikkelia päivitetty 28.11.2020)

1. Onko Ennakkoperintäpäivät-seminaaritilaisuuksia jouduttu perumaan?
Kaikista 11 tilaisuudesta olemme valitettavasti joutuneet nyt peruuttamaan kolme tilaisuutta: 24.11. Imatra, 27.11. Vaasa sekä 1.12. Kuopio.
Syynä tähän olivat alhaiset osallistujamäärät, jolloin emme voineet lähteä toteuttamaan seminaaria.

Olimme pitkään erittäin toiveikkaita, että syksyn koronasta aiheutuva poikkeustilanne olisi helpottanut, ja näin ollen tilaisuuteemme olisi saatu enemmän osallistujia.

Lisäksi uusimmat muutokset: Oulun tilaisuus 4.12. sekä Helsingin molemmat tilaisuudet 7.12. ja 18.12. on siirretty Livestream-tilaisuuksiksi.

2. Järjestetäänkö Ennakkoperintäpäivät edelleen muissa kaupungeissa?
Kyllä. Alla näet kaikki edelleen toteutettavat tilaisuutemme. Osa toimivat hybridinä edelleen.
Näistä 4.12. Oulu sekä  7.12. Helsinki I ja 18.12. Helsinki II järjestetään ainoastaan Livestreaminä.

Tämänhetkinen EP-kiertueohjelma:

25.11. Lahti paikan päällä & Livestream
2.12. Jyväskylä paikan päällä & Livestream
4.12. Oulu Livestream (uusi Livestream-tilaisuus!)
7.12. Helsinki I Livestream
11.12. Turku paikan päällä &  Livestream
15.12. Tampere paikan päällä & Livestream
16.12. Pori paikan päällä
18.12. Helsinki II Livestream

3. Toteutuvatko Livestream-tilaisuudet kaikesta huolimatta, vaikka paikan päällä tilaisuuksia ei voisi enää järjestää (eli ne perutaan) ja sama tilaisuus on ollut tarkoitus järjestää hybridinä, eli lähettää myös suorana lähetyksenä etänä tapahtumapaikalta?
Kyllä, Livestream-tilaisuudet toteutuvat joka tapauksessa. Yllä olevista tilaisuuksista varmuudella toteutuvat näin ollen kaikki Livestream-paikkakunnat.

Mikäli siis viranomaismääräykset estäisivät hybriditilaisuuksien järjestämisen eri paikkakunnilla (eli paikan päälle ei voisi ottaa osallistujia), tuolloin toteutamme kyseiset tilaisuudet joka tapauksessa Livestream-tilaisuuksina, eli suorina verkkolähetyksinä. Tämä tarkoittaa sitä, että tilaisuuden luennoitsijat luennoivat seminaarin kyseisinä päivinä Elinkeinoelmän keskusliitosta Helsingistä, ja sinä voit osallistua tilaisuuteen etänä mistä vain. Livestream-tilaisuuksiin osallistujat saavat itselleen myös EP2021-kirjan.

4. Ovatko jotkin tilaisuudet vaarassa vielä peruuntua?
Kyllä, mutta vaihtoehtoja osallistumiselle on edelleen runsaasti.
Olemme tähän mennessä joutuneet peruuttamaan Rovaniemen, Imatran, Vaasan ja Kuopion tilaisuudet. Olemme myös siirtäneet mm. Oulun ja Helsingin molemmat tilaisuudet verkkoon, eli ne toteutetaan Livestream-tilaisuuksina.

Tällä hetkellä toteutumassa ovat yllä olevan ”Tämänhetkinen EP-kiertueohjelma”: listan alla mainitut tapahtumat.

Älä siis epäröi rekisteröityä tilaisuuksiin, mikäli olet aikeissa ilmoittautua. Haluamme toki tässä yhteydessä vielä huomauttaa, että paikan päällä järjestettävissä tilaisuuksissamme on osallistujamäärärajoitus, ja huolehdimme luonnollisesti siitä, että turvallinen seminaaripäivä on taattu joka paikkakunnalla, jossa olemme läsnä. Pidämme seminaariryhmät tarpeeksi pieninä, ja juuri sopivan kokoisina, jotta sinun on mahdollista tavata kollegoitasi rennon seminaaripäivän lomassa.

Seuraamme ohjeistuksia ja määräyksiä, ja tällä hetkellä Etelä-Suomen aluehallintovirasto on kieltänyt määräajaksi yli 10 hengen yleisotilaisuudet sisätiloissa mm. koko Uudellamaalla. Seuraamme luonnollisesti tarkasti myös muiden EP-paikkakuntiemme tilannetta.  

5. Siirrättekö minut paikan päältä Livestream-tilaisuuteen niin halutessani, mikäli Korona-ohjeistukset mahdollisesti tiukentuvat, tai sairastun?
Kyllä. Vaihto paikan päältä Livestreamiin käy helposti. Mikäli ilmoittaudut paikan päälle, mutta lähempänä tilaisuutta ohjeistukset tiukentuvat, tai sairastut, voit valita itsellesi parhaiten sopivan Livestream-lähetyksen, johon sinut siirrämme, kuluitta. Tässä ohjeet, miten voit siirtää itsesi tilaisuudesta toiseen.

6. Saavatko kaikki (paikan päälle sekä Livestreamiin osallistuvat) EP2021-kirjan itselleen?
Kyllä. Paikan päälle osallistuville jaetaan EP-kirja seminaariaamuna ilmoittautumisen yhteydessä, ja Livestream-tilaisuuksiin osallistuville lähetämme kirjan postitse ennen Livestream-tilaisuutta. Toki aivan viime tipassa siirrettäessä paikan päältä Livestream-lähetykseen, emme voi taata kirjan saapumista ajoissa, vaan tuolloin saat sen mahdollisesti seminaarin jälkeen. Tämä koskee myös viime hetkillä tulleisiin ilmoittautumisiin. Lue lisää EP2021-kirjasta.

7. Onko hinta sama paikan päälle osallistuttaessa tai Livestream-tilaisuuteen osallistuttaessa?
Kyllä. Paikanpäälle osallistuttaessa hinnassa on huomioitu mm. kahvitus sekä lounas, ja Livestreamiin osallistuttaessa hinnassa on taasen huomioitu kirjan postituskulut sekä ulkopuolisen Livestream-palveluntuottajan kulut ja editoitu LiveStream-tallenne.


Onko mielessäsi vielä kysymyksiä, johin toivoisit vastausta Ennakkoperintäpäiviin liittyen? Onko jokin epäselvää, tai etkö osaa päättää osallistumisestasi ja tarvitset lisätietoja? Soita meille, tai lähetä sähköpostia. Va
staamme mielellämme kysymyksiisi, ja autamme sinua selvittämään Ennakkoperintäpäiviin liittyviä kysymyksiä.

Olemme täällä sinua varten!

Vanessa Fuller 09 4202 3372 | Marjo Martin 09 4202 3370
Sähköposti: kurssit@ek.fi

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

10.12.2020
09:00 – 12:00

Uutta työoikeudesta 2020 -webinaari

Webinaari

08.12.2020
09:00 – 12:00

Uusi yt-laki tulossa! -webinaari

Webinaari

07.10.2020
09:00 – 15:30

Kansainvälisen työskentelyn verotuksen ajankohtaispäivä -webinaari

Webinaari

11.12.2020
09:00 – 16:00

Ennakkoperintä 2021, Turku & Livestream

Turku & Livestream