Tule paikan päälle, seuraa livenä verkossa, tai kouluttaudu näppärästi tallenteen avulla.

”Hybriditilaisuudet ovat tulleet jäädäkseen”, ”Livewebinaarit ovat suosituimpia kuin koskaan” ja ”Korona mullisti tapahtuma- ja koulutusalan, sekä ihmisten osallistumiskäyttäytymistä”.

Näitä toteamuksia olemme varmasti jokainen kuulleet jo yllin kyllin. Ja kaikki tämä on totta.

🔎 Koska läsnä-tilaisuudet ovat pienentyneet ja verkossa on yhä enemmän kuulijoita, monet kysyvätkin nyt meiltä useasti: ”Vieläkö koulutukseen mahtuu mukaan?”, ”Mahtuuko vielä paikan päälle?”. Vastauksemme on aina 👉 👉 ”Kyllä, vielä mahtuu mukaan!”

Webinaari on nykyään todellakin osallistumismuotona suositumpi ja suuremmat läsnä-tilaisuudet ovat ainakin meillä EK-Tiedossa jo hieman harvinaisempia.

Hybridi -paikan päälle vai webinaariin?

Koko- ja puolenpäivän koulutuksemme ovat lähes aina hybriditilaisuuksia, joihin voi osallistua sekä paikan päällä että webinaarin kautta. Lyhyemmät, 1-3 tunnin koulutuksemme ovat usein pelkkiä webinaareja, sillä olemme huomanneet, että asiakkaamme arvostavat etäosallistumista lyhyissä koulutuksissa nimenomaan matka-ajassa säästämisen vuoksi.

Olemme aina iloisia saadessamme asiakkaita paikan päälle, sillä mielellämme tapaamme teitä kasvokkain, ja kahvi- sekä lounashetket ovat mukavia ja tärkeitä tutustumisen hetkiä puolin ja toisin. Tarjoilu on aina runsasta, maittavaa ja ravitsevaa. Käyttämämme koulutuspaikat ovat aina tarkkaan valittuja niin, että ne ovat sekä viihtyisiä, että toimivia sekä tekniikaltaan että muilta palveluiltaan.

Kun osallistut paikan päällä, sinulle tarjoutuu mahdollisuus keskustella kouluttajien kanssa henkilökohtaisesti, sekä tutustua muihin alan kollegoihin. Tämä antaa monesti lisäarvoa paikan päällä osallistumiselle, ja tietysti vaihtelevuutta arkipäiviin ja työhön.

👀 Milloin on hyvä ilmoittautua koulutukseen – riittääkö edellisenä päivänä?

📣 Tämä onkin tärkeä kysymys, sillä siinä missä webinaariin voi ilmoittautua vielä vaikka kesken koulutuksen, paikan päälle on syytä ilmoittautua jo n. 5-7 päivää ennen koulutuksen alkua. Tämä siksi, että siinä tapauksessa että osallistujia ei ole ilmoittautunut paikan päälle vielä muutamaa arkipäivää ennen koulutuksen alkua, me järjestäjinä joudumme vapauttamaan varatun seminaaritilan ja varatut tarjoilut kolmannen osapuolen peruutusehtojen mukaisesti, ja tällöin siirrämme koulutuksen hybridistä täysin webinaariksi.

Mikäli siis olet aikeissa tulemaan paikan päälle, suosittelemme ilmoittautumaan hyvissä ajoin, jotta läsnätilaisuus varmasti voidaan järjestää. Kun osallistujia läsnätilaisuuteen on, pidämme ilmoittautumisen auki koulutusta edelliseen päivään asti. Eli mukaan paikan päälle voi tällöin ilmoittautua viime hetkelläkin.

👀 Koulutus kiinnostaa, mutta ei sovi aikatauluun!

📣 Mikäli löydät itsellesi sopivan koulutuksen koulutuskalenteristamme, mutta se ei sovi aikatauluusi, ilmoittaudu silti koulutuksen webinaariin. Sinun ei tarvitse olla läsnä webinaarissa, vaan riittää, että olet ilmoittautunut mukaan. Saat tuolloin itsellesi webinaaritallenteen katsottavaksi 30 vuorokaudeksi koulutuksen päättymisestä. Voit myös osallistua webinaariin osan ajasta, ja katsoa loput tallenteelta myöhemmin. Lue lisää

Tallennekauppa – sopii jokaisen aikatauluun

Mikäli koulutuskalenteristamme ei juuri nyt löydy sinulle ja organisaatiollesi sopivaa koulutusta, tutustu tallennetarjontaamme. Ehkä löydät sieltä sen, mitä olet etsimässä. Tässä lisätietoja Tallennekaupasta – mitä tallenteita on tarjolla ja milloin ne tulevat myyntiin: Tallenne-info.

Yritykselle räätälöity (yrityskohtainen) koulutus

Räätälöimme mielellämme organisaatiollesi sopivan koulutuksen toiveittenne ja tarpeittenne mukaan. Käytössämme on emoyhtiömme Elinkeinoelämän keskusliiton (EK) arvostetut asiantuntijat. Lisäksi verkostoomme kuuluvat maan parhaimmat asiantuntijat EK:n ulkopuolelta. Kaikki kouluttajamme ovat alansa asiantuntijoita sekä selkeäsanaisia kouluttajia ja luennoitsijoita. Lähetä tarjouspyyntösi meille täältä.

Jäikö vielä jokin kysymys avoimeksi tai epäselväksi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä – autamme mielellämme: koulutus(at)ek.fi

-Asiantuntijat apunasi-

#ektietokurssit #talouhallinto #hr #henkilöstöhallinto #palkkahallinto #verotus #ennakkoperintä #työsuhde #työnantaja

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

20.11.2024
09:00 – 12:00

Ajankohtaista arvonlisäverotuksesta

Webinaari

24.10.2024
09:00 – 12:00

Työpaikan poissaolot: Sairauspoissaolot, perhevapaat ja muut poissaolot

Helsinki & Webinaari

21.11.2024
09:00 – 12:00

Työ vähenee – mitä työnantaja voi tehdä?

Helsinki & Webinaari

17.09.2024
09:00 – 16:00

Työsuhdeasioiden tehostartti

Helsinki & Webinaari