Uudistimme Tallenne-sivut! Löydät viimeisimmät koulutuksemme näppärästi tallennekaupastamme.

Lähes kaikki webinaaritallenteemme tulevat myöhemmin myyntiin kotisivuillemme. Tämä antaa sinulle vapauden valita koulutuksesi ajankohdan, etkä ole kiinni meidän aikatauluissamme.

Tallenteet tulevat myyntiin noin 1-2 kuukauden kuluessa koulutuksen päättymisestä, jolloin tallenteiden hinnat ovat -30 % alkuperäisten koulutusten hinnoista. Katseluaika on 6 kk.

Tallenteet ovat myynnissä sivuillamme niin kauan kuin koulutuksen sisältö pysyy ajankohtaisena, tai kunnes sama tai vastaava koulutus julkaistaan myöhemmin tallennekaupassa.

Mikäli et löydä Tallenne-sivuiltamme koulutusta, olemme mahdollisesti suunnittelemassa vastaavaa koulutusta pidettäväksi lähikuukausina, ja tämän vuoksi emme ole julkaisseet ko. webinaaritallennetta. Voit aina kääntyä puoleemme ja tiedustella tallennetta, tai tulevan koulutuksen suunniteltua sisältöä ja ajankohtaa.

Ota rohkeasti yhteyttä! Olemme täällä sinua varten.

Klikkaa itsesi Tallenne-sivuille tästä!


EK-Tiedon koulutustarjonta pähkinänkuoressa:

🔎 KOULUTUSKALENTERI
Päivitämme koulutuskalenteriamme säännöllisesti. Kannattaa siis käydä tutustumassa tarjontaan tasaisin väliajoin.

🔎 SOME
Ilmoitamme uusista koulutuksista ja tallenteista myös Facebookissa, Twitterissä, LinkedInissä ja uutiskirjeissämme.

🔎 UUTISKIRJE
Uutiskirjeen voit tilata näppärästi tämän linkin takaa. Tällöin sinun ei tarvitse huolehtia koulutusten etsimisestä, vaan tuomme tiedon luoksesi vaivattomasti.

🔎 WEBINAARITALLENNE
Mikäli löydät itsellesi sopivan koulutuksen koulutuskalenteristamme, mutta se ei sovi aikatauluusi, ilmoittaudu silti koulutuksen webinaariin. Sinun ei tarvitse olla läsnä webinaarissa, vaan riittää, että olet ilmoittautunut mukaan. Saat tuolloin itsellesi webinaaritallenteen katsottavaksi 30 vuorokaudeksi koulutuksen päättymisestä. Webinaaritallenteen hinta sisältää myös koulutusmateriaalin.

🔎 TALLENNEKAUPPA
Mikäli koulutuskalenteristamme ei juuri nyt löydy sinulle sopivaa koulutusta, tutustu tallennetarjontaamme. Ehkä löydät sieltä sen, mitä olet etsimässä? Webinaaritallenteet julkaistaan tallennekaupassa n. 1-2 kk kuluessa koulutuksen päättymisestä. Tallenteen hinta on -30 % koulutuksen alkuperäisestä hinnasta, ja katseluoikeus on 6 kk.

🔎 OTA YHTEYTTÄ / RÄÄTÄLÖIDYT KOULUTUKSET
Voit ehdottaa meille myös uusia koulutusaiheita, ja tiedustella yrityksellesi sekä kollegoillesi räätälöityä koulutusta. Lähetä tiedustelusi vaivattomasti kotisivujemme sivulta Yhteystiedot.

 

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

13.12.2023
10:00 – 10:55

Sivista: Koulutus yksityisen opetusalan palkanlaskentaa hoitaville tilitoimistoille: Raskaus- ja vanhempainvapaaseen liittyvät tulkinnat -webinaari

Teams-webinaari

16.11.2023
09:00 – 12:00

Arvonlisäverotuksen ajankohtaiskatsaus

Webinaari

12.10.2023
09:00 – 10:30

Vaihtelevan työajan sopimukset & Työehtodirektiivin muutokset -webinaari

Webinaari

25.10.2023
09:00 – 12:00

Osa-aikatyö palkkahallinnossa

Helsinki & Webinaari