Miten valitset juuri sinulle sopivan alv-koulutuksen alv-tuoteperheestämme?

 

Kevään arvonlisävero-koulutukset tarjoavat monipuolisen kattauksen alv:n parissa työskentelynsä aloitteleville, sekä alansa konkareille.

ALV-ilmoituksen täyttö -koulutus (27.2.)
on nimensä mukaisesti arvonlisäveroilmoituksen täyttöä tukeva koulutus, jossa käydään läpi kuukausittain jätettävän alv-ilmoituksen täyttämiseen liittyviä tietoja kohta kohdalta, alv-ilmoituksen korjaamiseen liittyviä kysymyksiä, ja ohjeistetaan ilmoitukseen liittyvissä ongelmakohdissa.

Sinun ei enää tarvitse kahlata oppaita ja käsikirjoja läpi tai kysyä kollegoilta apua, sillä nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus tulla kertaamaan, oppimaan ja kysymään kysymyksiä suoraan alan huippuasiantuntijalta.

Kolmen tunnin koulutuksen aikana saat varmasti tehokkaat työvälineet itsellesi, tehdäksesi työsi entistäkin sujuvammin, hymyssä suin.

Kansainvälisen kaupan alv-kysymykset -koulutus (24.3.)
on suunnattu yrityksen ulkomaankaupan ja kansainvälisen arvonlisäverotuksen parissa työskenteleville.

1.1.2020 voimaan tulleet uudet alv-muutokset koskettavat kaikkia EU:ssa tavarakauppaa käyviä vienti- ja tuontiyrityksiä. EK-Tiedon koulutus auttaa sinua hahmottamaan kokonaistilanteen, sisäistämään Verohallinnolta ja komissiolta tulleet ohjeistukset ja varmistumaan oman yrityksesi toimintatapojen ja raportoinnin oikeellisuudesta.

Sinun ei tarvitse lähteä hakemaan tietoa eri lähteistä; tule kuuntelemaan alan huippuasiantuntijaa, ja hakemaan itsellesi tärkeää tietoa ja apua työhösi!

Alv:n perusteet -koulutus (2.4.)
on tarkoitettu kaikille alv:n parissa työskenteleville, joilta on saattanut osa perusteista jo unohtua tai jotka tarvitsevat perustietojen päivittämistä, työiästä huolimatta. Koulutuksessa perehdytään alv:n perusperiaatteisiin sekä tarkastellaan taustalla olevia arvonlisäverolain säännöksiä ja sitä, mitä ne käytännössä tarkoittavat. Alv:n perusteet -koulutuksen jatkeeksi sopii oikein hyvin myös Alv:n ajankohtaiskatsaus 2020 -koulutus.

Alv:n ajankohtaiskatsaus 2020 (21.4.) on tiivis ja tehokas, teoriaa ja käytäntöä yhdistelevä arvonlisäveromuutoksia koskeva koulutus, jossa ohjeiden ja ohjepäivityksien lisäksi avataan aihetta mm. oikeustapauskatsauksilla.

Mikäli työtehtäviisi sisältyy arvonlisäverotus, tämä koulutus helpottaa sinua soveltamaan teoria käytäntöön.

 

Tiedätkö, mikä on EK-Tiedon koulutusten valtti?

Meillä on erinomainen, osaava ja asiantunteva verkosto kouluttajia, luennoitsijoita, asiantuntijoita ja koulutussuunnittelijoita. Kouluttajina toimivat alansa huippuasiantuntijat, jotka ovat usein itse olleet mukana konsultoimassa ja  vaikuttamassa erilaisiin lakeihin ja säädäntöihin, kirjoittaneet aiheista artikkeleja ja luennoineet myös kansainvälisillä areenoilla. Valttimme on asiantuntijuudessa, asiakkaidemme kuuntelemisessa ja huomioimisessa sekä itsemme jatkuvassa kehittämisessä.

Tästä kertoo myös selkeä sloganimme: Asiantuntijat apunasi

Nähdään koulutuksissa paikan päällä tai live-webinaareissa. Tutustu lisäksi myös myynnissä oleviin live-webinaaritallenteisiimme.

Tervetuloa!

P.S. Mikäli haluat saada tietoa uusista koulutuksistamme ensimmäisten joukossa, rekisteröidy uutiskirjeen tilaajaksi tästä

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

20.11.2024
09:00 – 12:00

Ajankohtaista arvonlisäverotuksesta

Webinaari

24.10.2024
09:00 – 12:00

Työpaikan poissaolot: Sairauspoissaolot, perhevapaat ja muut poissaolot

Helsinki & Webinaari

21.11.2024
09:00 – 12:00

Työ vähenee – mitä työnantaja voi tehdä?

Helsinki & Webinaari

17.09.2024
09:00 – 16:00

Työsuhdeasioiden tehostartti

Helsinki & Webinaari