Löydät meidät nyt myös koulutus.fi-sivuilta!

Me EK-Tiedossa haluamme tarjota ensiluokkaisten koulutustemme lisäksi vieläkin sujuvamman ja näkyvämmän asiakaspalvelun tuomalla koulutuksemme edelleen lähemmäksi asiakkaitamme. Haluamme olla siellä, missä tekin.

Koulutuspalvelujen tarjoajia on Suomessa hyvin paljon. Kilpailua on, ja me kaikki kyllä mahdumme hyvin mukaan täydentämään repertoaaria. Koulutusten saatavuus, määrä, laatu ja konsepti ovat muuttuneet vuosien saatossa. Tarjonnan ja saatavuuden tulee olla helppoa ja nopeaa. Määrällisesti koulutuksia on enemmän kuin koskaan, sillä perinteisten koulutusten ja kirjallisuuden rinnalle ovat tulleet myös webinaarit sekä tallenteet.

EK-Tieto on lisännyt viime aikoina näkyvyyttä rutkasti. Meidät löytää helposti somesta, ja kotisivumme ovat aina ajan tasalla. Lisäksi uusimme juuri koko varausjärjestelmämme, jonka ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme vieläkin paremmin ja nopeammin.

Tuotteiden ja palveluiden saatavuuden helppous ja nopeus tarkoittavat myös läpinäkyvyyttä. Asiakkaana haluat varmasti valita koulutuksesi helposti arvioitavissa ja verrattavissa olevista tiedoista, kuten koulutuksen ajankohta, hinta tai sen pituus.

Koulutus.fi-sivuilla olemme muiden palveluntarjoajien kanssa samalla viivalla. Löydät koulutukset sieltä nopeasti ja voit vertailla eri palveluntarjoajien koulutuksia ja niiden hintoja sekä ohjelmasisältöjä keskenään. Lisäksi voit lähettää yhteydenottopyyntösi ko. sivujen kautta ja rekisteröityä suoraan mieleiseesi koulutukseen.

On ilo olla läpinäkyvä, kun palvelu on ensiluokkaista ja kilpailukykyistä!

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä: yhteystiedot tästä.

TILAA MYÖS UUTISKIRJEEMME, jotta pysyt ajan tasalla tulevista kursseistamme!
Tilaan uutiskirjeen tästä!

 

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

20.11.2024
09:00 – 12:00

Ajankohtaista arvonlisäverotuksesta

Webinaari

24.10.2024
09:00 – 12:00

Työpaikan poissaolot: Sairauspoissaolot, perhevapaat ja muut poissaolot

Helsinki & Webinaari

21.11.2024
09:00 – 12:00

Työ vähenee – mitä työnantaja voi tehdä?

Helsinki & Webinaari

17.09.2024
09:00 – 16:00

Työsuhdeasioiden tehostartti

Helsinki & Webinaari