Löydät meidät nyt myös koulutus.fi-sivuilta!

Me EK-Tiedossa haluamme tarjota ensiluokkaisten koulutustemme lisäksi vieläkin sujuvamman ja näkyvämmän asiakaspalvelun tuomalla koulutuksemme edelleen lähemmäksi asiakkaitamme. Haluamme olla siellä, missä tekin.

Koulutuspalvelujen tarjoajia on Suomessa hyvin paljon. Kilpailua on, ja me kaikki kyllä mahdumme hyvin mukaan täydentämään repertoaaria. Koulutusten saatavuus, määrä, laatu ja konsepti ovat muuttuneet vuosien saatossa. Tarjonnan ja saatavuuden tulee olla helppoa ja nopeaa. Määrällisesti koulutuksia on enemmän kuin koskaan, sillä perinteisten koulutusten ja kirjallisuuden rinnalle ovat tulleet myös webinaarit sekä tallenteet.

EK-Tieto on lisännyt viime aikoina näkyvyyttä rutkasti. Meidät löytää helposti somesta, ja kotisivumme ovat aina ajan tasalla. Lisäksi uusimme juuri koko varausjärjestelmämme, jonka ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme vieläkin paremmin ja nopeammin.

Tuotteiden ja palveluiden saatavuuden helppous ja nopeus tarkoittavat myös läpinäkyvyyttä. Asiakkaana haluat varmasti valita koulutuksesi helposti arvioitavissa ja verrattavissa olevista tiedoista, kuten koulutuksen ajankohta, hinta tai sen pituus.

Koulutus.fi-sivuilla olemme muiden palveluntarjoajien kanssa samalla viivalla. Löydät koulutukset sieltä nopeasti ja voit vertailla eri palveluntarjoajien koulutuksia ja niiden hintoja sekä ohjelmasisältöjä keskenään. Lisäksi voit lähettää yhteydenottopyyntösi ko. sivujen kautta ja rekisteröityä suoraan mieleiseesi koulutukseen.

On ilo olla läpinäkyvä, kun palvelu on ensiluokkaista ja kilpailukykyistä!

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä: yhteystiedot tästä.

TILAA MYÖS UUTISKIRJEEMME, jotta pysyt ajan tasalla tulevista kursseistamme!
Tilaan uutiskirjeen tästä!

 

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

25.10.2021
09:00 – 15:30

Luontoisetujen ja henkilökuntaetujen verokysymyksiä

Webinaari

11.11.2021
09:00 – 11:00

Perhevapaauudistus ja uusi perhevapaajärjestelmä -webinaari

Webinaari

01.10.2021
09:00 – 10:00

Kilpailukieltosopimukset: muutokset voimaan 2022 -webinaari 60 minuutissa

Webinaari

17.09.2021
09:00 – 11:00

Työlainsäädännön merkittävimmät & mielenkiintoisimmat oikeustapaukset -webinaari

Webinaari