Kuuleeko upea Rovaniemi: tulemme luoksenne toisella kertaa!

Kuluneen kevään ja kesän aikana olemme tiukasti seuranneet koronatilannetta ja sen vaikutuksia kotimaamme tilanteeseen; annettuihin maskisuosituksiin ja matkustusrajoituksiin, suositusten sekä rajoitusten höllennyksiin ja niiden uudelleen aktivointiin. Korona pitää meitä kaikkia otteessaan, edelleen.

Olemme aiemmin ilmoittaneet, että kaikesta huolimatta yksi asia pysyy ennallaan: Ennakkoperintä 2021-päivät järjestetään tänäkin vuonna – tavalla tai toisella. Tämä pitää edelleen paikkansa!

Olemme silti joutuneet myös tinkimään hieman. Alkuvuonna iloitsimme siitä, että tulemme viemään kiertueemme astetta korkeammalle, aina Rovaniemelle asti. Kuitenkin tässä koronan varjostamassa epävarmassa tilanteessa emme pidä sitä hyvänä ajatuksena, ja näin ollen meidän on tehtävä päätös jo tässä vaiheessa siitä, että Rovaniemen vierailumme siirtyy mahdollisesti ensi vuodelle. Olemme erittäin pahoillamme peruutuksesta.

Meillä on kuitenkin ilo edelleen tarjota mahdollisuus osallistua Ennakkoperintäpäivillemme mistä päin maailmaa tahansa! Lähetämme kuusi erillistä Livestream-lähetystä, ja olipa koronatilanne minkälainen tahansa, nämä kuusi Livestream-lähetystä lähetetään kaikesta huolimatta; joko kiertueelta, tai mikäli matkustusrajoitukset astuisivat voimaan, toimistoltamme Helsingistä.

Ensisijaisen tärkeää meille tilaisuuden järjestäjinä on asiakkaidemme turvallisuudesta ja terveydestä huolehtiminen, sekä tartuntariskin minimointi. Tämän vuoksi tarkkailemme tilannetta herkeämättä, ja pidämme asiakkaammekin tietysti ajan tasalla. Seuraamalla Ajankohtaista-sivuamme ja tilaamalla uutiskirjeemme saat parhaiten tietoa EK-Tiedon koulutuksista, sekä uutisista. Voit tilata uutiskirjeen tästä.

Osallistu kyselyyn ja voit voittaa itsellesi tai kollegallesi paikan
Ennakkoperintä 2021 -seminaarista!
Minkälaisia ajatuksia tuleva seminaarimme herättää osallistujan näkökulmasta; mitä meidän tulisi huomioida, jotta voisit osallistua seminaariimme turvallisin ja luottavaisin mielin?

Kyselyyn pääset tästä

Kyselyyn voi vastata 30.9.2020 saakka. Arvomme kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken yhden ilmaisen osallistumisen Ennakkoperintäpäivät 2021 -seminaariin. Palkinnon arvo on 485 Eur. Arvonta suoritetaan 5.10.2020 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa toiseen tuotteeseen. Halutessaan palkinnon voi luovuttaa kolmannelle osapuolelle.

Tutustu Ennakkoperintä 2021 -kiertueaikatauluun tästä.

 

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

20.11.2024
09:00 – 12:00

Ajankohtaista arvonlisäverotuksesta

Webinaari

24.10.2024
09:00 – 12:00

Työpaikan poissaolot: Sairauspoissaolot, perhevapaat ja muut poissaolot

Helsinki & Webinaari

21.11.2024
09:00 – 12:00

Työ vähenee – mitä työnantaja voi tehdä?

Helsinki & Webinaari

17.09.2024
09:00 – 16:00

Työsuhdeasioiden tehostartti

Helsinki & Webinaari