Ilmoittautuminen on päättynyt, mutta vapaita paikkoja voi edelleen tiedustella!

Tiedustelut:

Perinteikäs turvallisuusalan neuvottelupäivät -tapahtuma on kohta käsillä jo 38. kerran ja pyrkii täyttämään turvallisuusammattilaisten tiedontarpeita tarjoamalla jälleen ajankohtaisen ja odotetun seminaarin.

Ohjelmatarjontamme kattaa paljon; turvallisuuden makrotason tilanteesta turvallisuusviestintään ja Ruotsin turvallisuustilanteesta tulevaan lainsäädäntöön, erinomaisen palautteen saaneita työpajoja tietenkään unohtamatta. Tule mukaan päivittämään tietosi ja verkostoitumaan uusien kollegoiden kanssa sekä tapaamaan vanhoja tuttavuuksia koronavuosien jälkeen.

Haluamme tarjota uusia näkökulmia monipuolisten puheenvuorojen kautta, mutta emme myöskään ole unohtaneet verkostoitumista ja rentoa otetta, jota tarjoaa mm. AfterWork-verkostoitumistilaisuus. Seminaarin runsaat ja maittavat tarjoilut kruunaavat seminaarimatkamme!

Seminaarin isäntänä toimii EK:n johtava asiantuntija Markku Rajamäki.

📜 Tutustu seminaariohjelmaan ja astu laivaan!

📣 Tutustu seminaaripuhujiimme tarkemmin.

 


Työpajoissa pääset pähkäilemään ja ratkomaan itse turvallisuusalan kysymyksiä 

Suositut työpajamme tarjoavat seminaarissamme tänä vuonna kolme tärkeää aihealuetta aina uhka- ja maalittamistilanteiden hallinnasta toimintaan omaan organisaatioon kohdistuvassa mahdollisessa kyberhyökkäyksessä, sekä pilviratkaisujen hyötyihin ja hidasteisiin.

Valitse itsellesi sopivin ja mielenkiintoisin työpaja, ja laitetaan hihat heilumaan!

  • Työpaja 1: Uhka- ja maalittamistilanteiden hallinta käytännössä
    Maalittaminen ja kohdennettu häirintä on kasvava ongelma. Työpajassa käydään case -esimerkin avulla läpi keinoja ennaltaehkäistä, hallita ja ratkaista yrityksiin ja organisaatioihin kohdistuvia maalittamis- ja uhkatilanteita.

Työpajan  päävastuuhenkilö: Sami Sallinen, toimitusjohtaja – Conflict Control Oy
(ei maksimiosallistujamäärää)

  • Työpaja 2: Mitä tehdä, kun kyberhyökkäys osuu omaan organisaatioon?
    Tässä työpajassa saat kokemusta siitä, mitä asioita tulee eteen poikkeamatilanteessa, kun organisaatioon kohdistuu kyberhyökkäys. Työpaja rakentuu ajankohtaisen skenaarion ympärille, jossa käydään läpi vakavaan häiriötilanteeseen liittyviä asioita kuten esimerkiksi häiriön vaikutukset liiketoiminnalle, roolit ja vastuut, päätöksenteko, kumppanuussopimukset, viestintä, dokumentointi jne. Tämän työpajan tavoitteena on antaa vinkkejä siihen, miten oman organisaation varautumista laajoihin häiriötilanteisiin voi kehittää skenaarioharjoittelun avulla.

Työpajan päävastuuhenkilö: Anu Laitila, Manager – Cyber Risk, Deloitte
(max. 40 osallistujaa)

  • Työpaja 3: Julkishallinnon tietoturvapaja: Pilviratkaisujen hyödyt ja hidasteet
    Aloitamme työpajan kahdella lyhyellä johdantoesityksellä koskien valtiovarainministeriön tuottamia pilvilinjauksia sekä käynnissä olevaa Cirrus-hanketta ei Pilvipalveluiden tietosuojan kehittämishanketta. Työpajassa käymme läpi seuraavia teemoja:

    • mitkä ovat tämän hetken keskeiset, tunnistetut pilvisiirtymään liittyvät haasteet?
    • miten organisaatiosi näkee tietojen sijainnin merkityksen Suomi <> EU <> EU-alueen ulkopuolella tai hybridi näistä?
    • mitkä ovat ne toimenpiteet, joilla pilvisiirtymää voitaisiin organisaatiossasi edistää?
    • millaisena näet käynnissä olevan tekoälykehityksen merkityksen osan pilvitransformaatiota?

Työpajan päävastuuhenkilö: Kimmo Rousku, VAHTI-pääsihteeri – Digi- ja väestötietovirasto (max. 40 osallistujaa)


🔎 Työpajojen & niiden vetäjien esittelyt tästä

 


AfterWork-verkostoitumistilaisuus on jälleen täällä!

Aikaisempina vuosina Turvallisuusalan neuvottelupäivillä erinomaisen vastaanoton saanut AfterWork-tilaisuus tarjoaa hyvät puitteet rennolle keskustelulle ja verkostoitumiselle. Nostetaan malja seminaaripäivän päätteeksi, höllätään kravatteja ja nutturoita ja vaihdetaan kuulumisia ennen illallista.

Ankkuripaikka (maksullinen) -ANKKURIPAIKAT TÄYNNÄ!

AfterWorkissa tarjoamme mahdollisuuden näkyä ”Ankkuripaikalla” minimessun tyyliin. Näin organisaatiollanne on mahdollisuus esitellä toimialaansa, liiketoimintaa ja palveluita, sekä vaihtaa alan kuulumisia rauhassa. Kyseessä ei ole varsinaisesti myyntitapahtuma, vaan pienimuotoinen esittelymahdollisuus alan toimijoiden keskuudessa.

Ankkuripaikan hinta on 100 euroa (alv 0 %). Hinta sisältää organisaatiosi esittelyn kevään aikana EK-Tiedon uutiskirjeissä, Notecrow:ssa sekä tapahtumapäivänä AfterWork-tilaisuuden isolla näytöllä. Ankkuripaikkoja on rajoitetusti, ja ne täytetään varausjärjestyksessä. 🔎Lue lisää AfterWorkista sekä Ankkuripaikoista…

🔎 Tutustu yrityksiin ja organisaatioihin, jotka ovat jo varanneet Ankkuripaikat


Notecrow

Käytössämme on seminaarimatkan aikana Secrow Oy:n kehittämä verkkopohjainen tiedonjakopalvelu Notecrow, jonka kautta jaamme seminaariohjelman ja muuta tapahtumaan liittyvää tietoa reaaliajassa. Linkki palveluun lähetetään kaikille seminaariin ilmoittautuneille ennen seminaarin alkua seminaarikutsun mukana, ja linkki on helppo lisätä pikavalinnaksi puhelimen aloitusnäytölle. Tällöin voit tutustua seminaariohjelmaan ja -osallistujiin, seminaarissa esittäytyviin organisaatioihin sekä yrityksiin jo etukäteen.

 


-Asiantuntijat apunasi-

#TN38  #turvallisuus #yritysturvallisuus #kyber #ektietokurssit @EKTieto @Elinkeinoelama