Elinkeinoelämän keskusliiton (EK) Turvallisuusalan neuvottelupäivät täyttää tänä vuonna 35 vuotta!

Tarjoamme laajan kirjon yritysturvallisuuteen liittyviä aiheita, pääteemanamme tänä vuonna Johtajuus. Juhlavuoden kunniaksi täydennämme seminaariohjelmaamme Turvallisuuden tulenkantajat -paneelikeskustelulla, johon osallistuvat Suomen johtavat turvallisuusosaajat. 

Tule mukaan tapaamaan alan ammattilaisia, kollegojasi sekä verkostoitumaan uusien turvallisuusalan yritysten ja edustajien kanssa. Seminaariohjelmamme koostuu tänäkin vuonna tärkeästä ja tehokkaasta ohjelmasta, mm. erilaisista työpajoista, paneelikeskustelusta, sekä viime vuonna ensi kertaa lanseeratusta AfterWork-verkostoitumistilaisuudesta.

Seminaariohjelma tästä.

Työpajat – Suosituista ja käytännönläheisistä työpajoista saat käyttöösi kattavan tietopaketin valitsemastasi teemasta!

Miten kyberturvallisuutta johdetaan? Entä miten jatkuvuus- ja varautumiskysymykset kytkeytyvät organisaatiosi viestintään? Miten fyysinen turvallisuus kytkeytyy digitalisaatioon ja tekoälyyn? Entä suunnitteleeko yrityksesi kansainvälistymistä – mitä sinun tulee huomioida toimittaessa ulkomailla vaativissa olosuhteissa?

Tutustu työpajoihin ja valitse juuri sinulle ja organisaatiollesi sopivin:

  1. Fyysisen turvallisuuden uudet tuulet – uusi teknologia haastaa fyysistä turvallisuutta! TÄYNNÄ!
  2. Jatkuvuus ja varautuminen – matkalla kohti resilienssiä TÄYNNÄ!
  3. Kyberjohtaminen – kuinka teillä johdetaan kyberturvallisuutta? TÄYNNÄ!
  4. Kohti tuntematonta – vaativat kansainväliset olosuhteet yritystoiminnan haasteena

Työpajojen tarkemmat sisällöt tästä.

Turvallisuuden tulenkantajat -paneelikeskustelu

koostuu yritysturvallisuusalan johtavista edustajista, jotka kertovat nykyisistä ja tulevaisuuden haasteista ja vastaavat mielellään kysymyksiin. Kysymyksiä voi esittää suoraan paikan päällä tai niitä voi lähettää etukäteen tästä.

Seminaariohjelman ”Vahvan yrityskulttuurin johtamisen sielunelämä ja anatomia” asiantuntijan, sekä ”Turvallisuuden Tulenkantajat” -paneelikeskustelun moderaattorin, Juha Wiskarin esittely.

AfterWork-verkostoitumistilaisuus

Ensimmäisen seminaaripäivän päättävä verkostoitumistilaisuus otettiin lämpimästi vastaan viime vuonna, jolloin AfterWorkin parissa tutustuttiin, verkostoiduttiin sekä luotiin hyviä yhteistyökontakteja. Tilaisuuden tarkoituksena on tarjota yrityksille vaivaton, rento ja tiivis verkostoitumisalusta, jolla on mahdollisuus tuoda esille omaa liiketoimintaa, tutustua alan muihin edustajiin sekä vaihtaa alan kuulumisia.

Haluatko organisaatiollesi näkyvyyttä AfterWork- verkostoitumistapahtumassa? (maksuton)
Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden näkyä tilaisuudessa minimessujen tyyliin ns. ”Ankkuripaikoilla”. Näin saat mahdollisuuden tuoda esille yritystäsi, tuotteitasi ja kesksutella alan aiheista rauhassa. Laita täppi ilmoittautumislomakkeen lopussa oikeaan kohtaan ja otamme sinuun pian yhteyttä!

Lue lisää mahdollisuudesta näkyä AfterWorkissa

Katso kuvat AfterWork – ankkuripaikoista

 

Tarjolla myös lisäohjelmaa Tukholmaan saavuttaessa:
-Tilaisuuksia on samaan aikaan käynnissä kaksi erilaista – kumpi niistä sopisi sinulle paremmin?

1. How to be a Fraud Detective – show the management that you can find fraud fast and early! 

Seminaari antaa sinulle korvaamattoman tärkeää tietoa sekä valmiuksia yrityksesi petosten ja korruption* torjunnan kehittämiseen.

Englanninkielinen seminaari/koulutus on suunnattu suomalaisille yritysturvallisuusalan johtajille sekä turvallisuuspäälliköille tukemaan yritysten toimintaa mm. rahoituksessa, riskienhallinnassa, tilintarkastuksessa sekä lakien, sääntöjen ja määräysten noudattamisessa. Seminaari on intensiivinen ja käytännönläheinen, perustuen realistisiin harjoituksiin, Suomen ja sen naapurimaiden esimerkkitapauksiin, sekä elokuviin.

Anti pähkinänkuoressa:

  • Havaitse petoksen ja korruption merkit ennen kuin ne yllättävät sinut
  • Käytä taitojasi hyväksesi erilaisten tilanteiden sekä epäilyttävien tapahtumaketjujen taustavaikuttajien arvioinnissa
  • Osoita yrityksen johdolle sekä kollegoille keinot, kuinka turvallisuusjohtaja voi vaikuttaa erilaisten petosten havainnoimiseen, löytämiseen sekä niiden hallittuun käsittelyyn

*Laajemmassa merkityksessään petos ja korruptio voidaan määritellä ”tarkoitukselliseksi ja epäeettiseksi toimeksi, kenen tahansa toimesta yrityksen sisällä tai ulkopuolella, joka tuhoaa arvon, sekä vahingoittaa yrityksesi mainetta ja kulttuuria.

Lisämaksu: 49 €/hlö. Varaa paikkasi ajoissa, paikkoja on rajoitetusti ja ne täyttyvät vauhdilla!
Tarkempi kuvaus tässä.

2. Julkishallinnon tietoturvapaja – Tutustu miten julkisen hallinnon digiturvallisuutta juuri nyt edistetään!
Tietoturvapaja, joka tarjoaa vankan tietopaketin julkishallinnon ajankohtaisista tietoturvateemoista. Tilaisuus on suunnattu erityisesti julkisen hallinnon turvallisuusosaajille, mutta sopii myös esim. julkisten toimijoiden kanssa yhteistyössä toimivien yritysten edustajille. Kouluttajana Kimmo Rousku/VRK. Tietoturvapajan avaa Rauli Paananen/Kyberturvallisuuskeskus, aiheella: ”Mikä ihmeen Kyberturvallisuuskeskus?”

Tilaisuus on maksuton mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Toimi siis nopeasti, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Kuvaukset lisäohjelmista tästä.

Notecrow – pidä seminaariohjelma mukanasi sähköisesti!

Turvallisuusalan neuvottelupäivillä on käytössä Secrow Oy:n sovellusohjelma, jonka avulla jaamme seminaariohjelman, osallistujaluettelot sekä muun tärkeän tiedon matkasta helposti ja nopeasti. Sovelluksen linkki sekä latausohjeet lähetetään kaikille Turvallisuusalan neuvottelupäiville ilmoittautuneille kutsun yhteydessä noin yksi (1) viikkoa ennen matkaa.

Lähde matkalle yritysturvallisuuden maailmaan ja tuo tuliaisina viimeisimmät trendit sekä roppakaupalla osaamista ja käytännön vinkkejä organisaatiosi käyttöön.

#TN35  #TN_EKTieto  #turvallisuus  #kyber #ektietokurssit
@EKTieto @Elinkeinoelama