Elinkeinoelämän keskusliiton (EK) Turvallisuusalan neuvottelupäivät täyttää tänä vuonna 35 vuotta!
Tarjoamme laajan kirjon yritysturvallisuuteen liittyviä aiheita ja juhlan kunniaksi täydennämme seminaariohjelmaamme Turvallisuuden tulenkantajat -paneelikeskustelulla, johon osallistuvat Suomen johtavat turvallisuusosaajat. 

(ilmoittautuminen avataan helmikuun 2019 aikana)

Tule mukaan tapaamaan alan ammattilaisia, kollegojasi sekä verkostoitumaan uusien turvallisuusalan yritysten ja edustajien kanssa. Seminaariohjelmamme koostuu tänäkin vuonna tärkeästä ja tehokkaasta ohjelmasta, mm. erilaisista työpajoista, paneelikeskustelusta, sekä viime vuonna ensi kertaa lanseeratusta AfterWork-verkostoitumistilaisuudesta.


Työpajat

TN35-seminaarin juhlavuoden pääteemana on Johtajuus. Teemaa täydentävät neljä erilaista työpajaa, joista voit valita juuri sinulle ja organisaatiollesi sopivimman:

  1. Jatkuvuus ja varautuminen
  2. Kyber-johtajuus
  3. Turvallisuustekniikka
  4. Liiketoiminta vaativissa olosuhteissa

Työpajojen tarkemmat sisältökuvaukset julkaistaan tällä sivulla helmikuun aikana.


Turvallisuuden tulenkantajat -paneelikeskustelu
koostuu yritysturvallisuusalan johtavista edustajista, jotka kertovat nykyisistä ja tulevaisuuden haasteista ja vastaavat mielellään kysymyksiin. Kysymyksiä voi esittää suoraan paikan päällä tai niitä voi lähettää etukäteen.

Paneelikeskustelun tarkempi kuvaus sekä linkki kysymysten lähettämiseen julkaistaan tällä sivulla helmikuun aikana.

AfterWork-verkostoitumistilaisuus
Viime vuonna seminaariohjelmaamme täydensi ensi kertaa AfterWork-verkostoitumistilaisuus, josta saimmekin erinomaista palautetta sekä tärkeitä kehitysehdotuksia tuleville vuosille. Niiden rohkaisemana järjestämme tilaisuuden tänäkin vuonna.
Tilaisuuden tarkoituksena on tarjota yrityksille vaivaton, rento ja tiivis verkostoitumisalusta, jolla on mahdollisuus tuoda esille omaa liiketoimintaa, tutustua alan muihin edustajiin sekä vaihtaa alan kuulumisia.

Jotta voimme tarjota sellaisen verkostoitumistilaisuuden, joka tarjoaisi parhaimmat eväät juuri sinulle ja organisaatiollesi, sekä vastaisi tarpeisiinne tehokkaasti, haluamme antaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa tilaisuuden ideoimiseen ja kuulla sinun näkemyksesi AfterWork-tilaisuuden tehokkaasta käytöstä.

Auta meitä hiomaan tilaisuudesta timantti ja lähetä ideasi ja ajatuksiasi siitä, mitä kaikkea tilaisuus voisi pitää sisällään tästä! Timanttisimmat ideat otetaan käyttöön!

AfterWork-verkostoitumistilaisuuden tarkempi kuvaus julkaistaan tällä sivulla helmikuun aikana.

Lähde matkalle yritysturvallisuuden maailmaan ja tuo tuliaisina viimeisimmät trendit sekä roppakaupalla osaamista ja käytännön vinkkejä organisaatiosi käyttöön.