Koulutuksessa perehdytään urheiluopistoissa, kansanopistoissa ja ammattikorkeakouluissa työskentelevien opettajien vuosityöajan perusperiaatteisiin.

Aamupäivän tilaisuudessa käydään läpi:

  • työaikasuunnitelman laatiminen ja toteutuminen
  • työaikasuunnitelman muuttaminen
  • vapaajaksojärjestelmä
  • kesävapaakorvauksen laskeminen

Päivän tarkempi ohjelma ja aikataulu tästä

Kouluttajina toimivat johtava työmarkkinalakimies Tari Aho ja työmarkkinalakimies Suvi Huotari, Sivistystyönantajat ry:stä.

Voit osallistua myös webinaarin kautta – helppoa ja vaivatonta!

Live-webinaarissa näet ruudultasi esitettävän kuvamateriaalin sekä kuulet luennoitsijan äänen. Kyseessä on siis live-tapahtuma, jolloin osallistujia on tilaisuudessa myös paikan päällä. Huomioithan, että pientä taustahälyä saattaa esiintyä.

Webinaari toteutetaan GoToWebinar -palvelun avulla. Webinaariin osallistumiseen ei tarvita maksullisia lisäohjelmistoja. Tietokoneelle ei myöskään tarvitse etukäteen asentaa mitään ohjelmistoja. Webinaariin liittyminen käynnistetään sähköpostin ja tavallisen selainohjelman avulla (esim. Internet Explorer, Chrome tai Firefox).  Osallistuminen tapahtuu etukäteen toimitetun linkin kautta vaivattomasti ja nopeasti.

Säästy matkustamisen vaivalta ja tule mukaan kurssille mistä päin Suomea tahansa! Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.