Työnantajille ja yrityksille on viimeisen parin vuoden aikana maalailtu kauhukuvia tietosuoja-asetuksen voimaantulosta: jos teet virheen, se voi lohkaista ison osan liikevaihdostasi! Asia on tärkeä, mutta ei ylivoimainen, ja ennen kaikkea se on otettavissa haltuun niin, että ongelmia ei tule. Se vaatii kuitenkin hieman aikaa ja paneutumista. Puolessa päivässä voi viisastua paljon!

Mitä uusia velvollisuuksia asetus tuo työnantajalle ja mitä oikeuksia työntekijälle? Pitääkö nimetä tietosuojavastaava, mitä vaaditaan, jotta paperit ovat varmasti kunnossa, ja saako pieni yritys ehkä helpotusta uusien vaatimusten edessä? Entä mitä paljon puhuttu käännetty todistustaakka tarkoittaa minulle? – Kurssilla saat vastauksen näihin ja moneen muuhun kysymykseen.

Asetuksen voimaantulon myötä tulee voimaan myös uusi Suomen tietosuojalaki, ja työelämään liittyviä yksityisyyden suojan säännöksiä muutetaan. Nämä sisältyvät samaan pakettiin tietosuoja-asetuksen kanssa!

Päivän aikataulu tästä

Kouluttajana toimii lainopillinen asiamies Mikko Nyyssölä, Elinkeinoelämän keskusliitto EK:sta.

Olisiko webinaari sinulle parempi vaihtoehto?

Voit osallistua kurssille helposti nyt myös webinaarin kautta. Osallistuaksesi tarvitset ainoastaan tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen. Osallistuminen tapahtuu etukäteen toimitetun linkin kautta vaivattomasti ja nopeasti.

Säästy matkustamisen vaivalta ja tule mukaan kurssille mistä päin Suomea tahansa! Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.