Tilaisuus järjestetään vain webinaarina!

Miten luontoisedut toimivat osana kokonaispalkkausta? Miltä osin polkupyöräetu onkaan verovapaa, miltä osin siitä maksetaan sivukulut, ja miten se missäkin tilanteessa ilmoitetaan tulorekisteriin?

Entä mitä etuja on mahdollista antaa verovapaina henkilökuntaetuina, kenelle ja millä edellytyksillä ja miten henkilökuntaedut ja luontoisedut eroavat toisistaan? Mitä on otettava huomioon, kun luontois- tai henkilökuntaetu järjestetään mobiilisovelluksen kautta? Entä miten luontoisedut käyttäytyvät palkattoman vapaan, kuten opintovapaa, vuorotteluvapaa, lomautus tai pitkittynyt sairauspoissaolo, aikana?

Muun muassa näitä kysymyksiä avataan tässä luontois- ja henkilökuntaetujen verotuskysymyksiin keskittyvässä koko päivän koulutuksessa.

Tilaisuuden ohjelma tästä.

Kouluttajina toimivat EK:n veroasiantuntija Lauri Lehmusoja sekä Verohallinnon johtava asiantuntija Sari Wulff.

🔔 Lähetä kysymyksesi kouluttajille etukäteen!

Koulutuksen aikana on mahdollista esittää kysymyksiä luennoitsijalle chatin kautta. Voit myös lähettää kysymyksesi etukäteen. Luennoitsijat vastaavat kaikkiin kysymyksiin koulutuksen aikana. Kysymykset käsitellään luottamuksella, eikä kysyjän nimeä tai yritystä mainita. Lähetä kysymyksesi ilmoittautumisesi yhteydessä ilmoittautumislomakkeella, tai jätä kysymyksesi  jälkikäteen vahvistusviestissä saamasi muokkauslinkin kautta.

🎥 Osallistuminen webinaarin kautta helppoa ja vaivatonta!

Webinaari toteutetaan GoToWebinarilla. Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä esitettävän kuvamateriaalin. Kamerakuva sekä mikrofonisi on pois päältä koulutuksen ajan, mutta voit esittää kysymyksiä live-chatin kautta. Webinaarin moderaattori vastaa webinaarista ja sen kautta tapahtuvasta viestinnästä. Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Säästy matkustamisen vaivalta ja tule mukaan webinaariin mistä päin maailmaa tahansa!

-Asiantuntijat apunasi-

#webinaari #koulutus #ektietokurssit #vero #henkilöstö #henkilöstöedut #luontoisedut #hr #taloushallinto #asiantuntijat