Uusi työaikalaki astui voimaan 1.1.2020 ja toi mukanaan mm. tiukennuksia lepoaikoja koskeviin sääntöihin, lisäten kuitenkin joustavuutta liukuvaan työaikaan. Lain soveltamisala laajentui verrattuna 2019 vuoden lopussa päättyvään lakiin, ja koulutuksen aikana käydäänkin näitä asioita läpi käytännönläheisesti, käytännönkokemuksien kautta.

Työajan käsite on tarkentunut Euroopan unionin tuomioistuimen ja korkeimman oikeuden oikeuskäytännössä, ja uusi työaikalaki on tämän helmikuisen koulutuksen alkamisvaiheessa ollut voimassa lähes toista kuukautta. Avaamme koulutuksessa mahdollisia solmukohtia, joita on saattanut tulla esiin uutena työaikamuotona esitetyssä joustotyöajassa, ja selvennetään, miten työaikapankki käytännössä toimii, miten uudet, täsmennetyt rajanvedot käytännössä vaikuttavat työajan ja varallaolon välillä, matkustamiseen käytettyyn aikaan tai lepoaikoihin.

 Päivän tarkempi aikataulu tästä

Luennoitsijana tilaisuudessa toimii Senior Associate Mika Kärkkäinen Dittmar & Indrenius Asianajotoimistosta.

 

Voit osallistua myös webinaarin kautta – helppoa ja vaivatonta!

Live-webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Kyseessä on live-tapahtuma, jolloin osallistujia on tilaisuudessa myös paikan päällä. Huomioithan, että pientä taustahälyä saattaa esiintyä.

Webinaari toteutetaan GoToWebinar -palvelun avulla, etkä tarvitse muuta kuin verkkoselaimen (suosittelemme Chromea tai Firefoxia) sekä sähköpostin.
Lähetämme 2-3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostitse ohjeet sekä henkilökohtaisen osallistumislinkkisi, jonka kautta pääset kirjautumaan webinaariin vaivattomasti ja nopeasti.

Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.


Säästy matkustamisen vaivalta ja tule mukaan kurssille mistä päin maailmaa tahansa!