Ennakkoperintä 2022 -päivät turvallisesti!

Tuomme Ennakkoperintäpäivät luoksesi tavalla tai toisella tänäkin vuonna!

Kiertueemme starttaa 30.11. ja kierrämme yhteensä 10 kaupunkia, järjestäen 11 tilaisuutta, joista 7 järjestetään hybriditilaisuuksina. Sinulla on siis mahdollisuus osallistua seminaariin joko verkon kautta (Livestream) tai tulemalla paikan päälle.

EK-Tieto seuraa viranomaisten sekä emoyhtiönsä (EK) ohjeistuksia korona-tilanteeseen liittyen jatkuvasti. Mikäli tilanne muuttuisi marras-joulukuussa, ja joutuisimme rajoittamaan tilaisuuksiemme järjestämistä paikan päällä, me järjestämme Ennakkoperintäpäivät joka tapauksessa tavalla tai toisella; kuten viime vuonna, myös tänä vuonna me voimme siirtää asiakkaamme käden käänteessä paikan päältä livestreamin ääreen, jolloin asiakkaanamme sinä saat edelleen meiltä lupaamamme ajankohtaisimmat tiedot tulorekisteristä, palkkaverotuksesta sekä ennakkoperinnästä.

Hygienia ja siivous
Ennakkoperintä 2022 -kiertueen tapahtumapaikat on valittu tarkasti. Teemme EK-Tiedossa yhteistyötä kokeneiden, tapahtuma-alan ammattilaisten kanssa, jotka tilantarjoajina sekä ravintolapalvelun ammattilaisina kantavat oman vastuunsa siitä, että meillä, sekä meidän asiakkaillamme on turvallinen seminaariympäristö. Siisteyteen tullaan kiinnittämään erityistä huomiota: paikat ja pinnat siivotaan kunnolla sekä käsidesiä ja käsienpesupaikkoja on useissa eri pisteissä.

Olemme varautuneet myös asiakasmäärien rajoituksiin. Tarjoamme kiertueohjelman mukaisesti paikkakuntien lisäksi seitsemän Livestream-tilaisuutta, jotka ovat loistavia vaihtoehtoja erityisesti silloin, mikäli tilat ovat rajatut, tai emme pääse kiertueelle lainkaan.  Livestreamit ovat ohjelmatarjonnassamme joka tapauksessa; olimmepa normaalisti Ennakkoperintäkiertueella, tai joutuessamme matkustusrajoitusten vallitessa jättämään kiertueen kokonaan väliin. Sinä näin ollen pääset osallistumaan Ennakkoperintäpäiville varmasti, tavalla tai toisella.

Liikkuminen seminaaripaikalla
Ohjeistamme kaikkia osallistujia sekä etukäteen, että paikan päällä kaikesta liikkumiseen liittyvistä erityistoimenpiteistä, jotka ovat kulloinkin voimassa.

Tarjoilut
Pidämme huolen siitä, että seminaaripaikalla on selkeät ohjeistukset ja toimenpiteet sujuvan ja turvallisen tarjoilun sekä ruokailun takaamiseksi.

Ohjeiden noudattaminen
Meille tilaisuuden järjestäjille on erittäin tärkeää huolehtia sekä omasta että asiakkaittemme terveydestä ja hyvinvoinnista. Vastuullisena tapahtumajärjestäjänä tehtävämme on myös toimia linkkinä eri osapuolten välillä, ja viestiä tärkeistä asioista. Koronan aiheuttama erityistilanne vaatii sen, että me kaikki seminaariin osallistujat pidämme omalta osaltamme huolta siitä, että turvarajoituksia ja -suosituksia noudatetaan. Näin me kaikki voimme nauttia seminaarista, turvallisesti.

Jäikö vielä jotakin mainitsematta tai heräsikö mieleesi jotakin, mitä haluaisit kysyä meiltä? 

Ota rohkeasti yhteyttä. Olemme täällä sinua varten!
Lähteä sähköpostia koulutussuunnittelijoillemme osoitteeseen: koulutus@ek.fi 

-Asiantuntijat apunasi-

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

20.11.2024
09:00 – 12:00

Ajankohtaista arvonlisäverotuksesta

Webinaari

24.10.2024
09:00 – 12:00

Työpaikan poissaolot: Sairauspoissaolot, perhevapaat ja muut poissaolot

Helsinki & Webinaari

21.11.2024
09:00 – 12:00

Työ vähenee – mitä työnantaja voi tehdä?

Helsinki & Webinaari

17.09.2024
09:00 – 16:00

Työsuhdeasioiden tehostartti

Helsinki & Webinaari