Ennakkoperintä 2022 -päivät hybriditilaisuutena.
Osallistu paikan päällä tai etänä!

Turvallisen seminaariympäristön takaamiseksi on tärkeää, että voimme tarjota asiakkaillemme erilaisia osallistumisvaihtoehtoja.

Tarjoamme korkeatasoisia sekä monipuolisia koulutuksia eri muodoissa, turvallisesti. Seuraamme viranomaisten sekä emoyhtiömme Elinkeinoelämän keskusliiton (EK) ohjeita ja ohjeistuksia koronatilanteesta tarkasti.

Mikä on hybriditilaisuus?
Jo yli kolmen vuoden ajan EK-Tieto on tarjonnut asiakkailleen koulutuksia myös live-webinaareina. Näin asiakkaamme ovat voineet seurata tilaisuutta paikan päällä sekä oman koneensa äärellä etänä. Emme vain ole käyttäneet tilaisuuksista nimitystä hybriditilaisuus, vaan live-webinaari tai Livestream-tilaisuus. Hybriditilaisuudessa asiakkaat ovat näin ollen koulutuksessa samanaikaisesti paikan päällä sekä etänä.

Voimme siis kutsua näitä tilaisuuksia nimellä Livestream-tilaisuus, Live-webinaari tai Hybriditilaisuus. Rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Lisätietoja Livestream-tilaisuudesta.

Ennakkoperintäpäivät seitsemänä (7) erillisenä Livestream- eli hybiriditilaisuutena
Järjestämme Ennakkoperintäpäivät tänäkin vuonna Livestream- eli hybriditilaisuutena. Näin kaikki pääsevät mukaan, paikasta riippumatta. 11 tilaisuudesta olemme valinneet seitsemän, jotka lähetetään suorana verkkolähetyksenä niille, jotka osallistuvat seminaariin etänä. Täältä löydät seminaaripaikat ja -päivät.

Mihin tilaisuuteen voin ilmoittautua?
Ei ole väliä mistä päin olet, voit valita itsellesi juuri sinulle parhaiten sopivan päivän, paikan ja tavan osallistua.

Vaihto paikan päältä Livestream-tilaisuuteen käy helposti!
Mikäli ilmoittaudut paikan päälle, mutta lähempänä tilaisuutta haluat vaihtaa osallistumisesi verkkoon, voit valita itsellesi parhaiten sopivan Livestream-lähetyksen, johon sinut siirrämme, tietysti kuluitta! Mikäli vaihto tapahtuu meidän toimestamme, ilmoitamme siitä hyvissä ajoin kaikille paikan päälle ilmoittautuneille ja lähetämme uuden varausvahvistuksen sähköpostitse. Tällöin voit toki vielä myös peruuttaa osallistumisesi. Siirtopyynnön voi tehdä sähköpostitse suoraan meille (koulutus@ek.fi) tai täyttämällä siirtopyyntökaavakkeen.

Livestream-tilaisuuteen ilmoittautuneille tallenne puoleksi vuodeksi
Mikäli ilmoittaudut Livestream-tilaisuuteen, etkä jostain syystä voisikaan seurata sitä juuri tapahtumapäivänä suorana lähetyksenä, saat kyseisestä tilaisuudesta Livestream-tallenteen, joka on katsottavissa vielä puoli vuotta seminaarin jälkeen. Paikan päällä osallistuvilla on mahdollisuus tehdä kysymyksiä luennoitsijoille seminaarin aikana, kun taas Livestreamiin osallistuvilla on mahdollisuus palata aiheisiin tallenteen muodossa vielä jälkikäteen.

Osallistuminen Livestreamin kautta edullisempaa
Olemme päivittäneet osallistumismaksuja siten, että Livestriimin kautta osallistuminen on kulurakenteesta johtuen hieman edullisempaa.
Paikanpäälle osallistuttaessa hinta koostuu koulutusmateriaalista sekä ohjelman mukaisesta tarjoilusta; runsaasta aamiaisesta, maittavasta lounaasta ja kahvi- sekä teetarjoilusta myös taukojen aikana. Livestreamiin osallistuttaessa hinnassa on taasen huomioitu ulkopuolisen Livestream-palveluntuottajan kulut, editoitu Livestream-tallenne ja Ennakkoperintä 2022 -kirjan postituskulut.

Tekniikka
Livestream-lähetyksen meille tuottaa yhteistyökumppanimme RoastCreative, joka huolehtii korkealaatuisesta suorasta videolähetyksestä omalla kalustollaan. Livestream-lähetyksemme ovat saaneet paljon kiitosta aiemmilla Ennakkoperintäpäivillä, joten voimme luottavaisin mielin ja rohkeasti suositella tätä osallistumismuotoa, mikäli osallistuminen paikan päälle ei ole mahdollista.

Onko mielessäsi vielä kysymyksiä, joihin toivoisit vastausta Ennakkoperintäpäiviin liittyen? Ota yhteyttä, ja vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Olemme täällä sinua varten!

Vanessa Fuller 09 4202 3372 | Marjo Martin 09 4202 3370
Sähköposti: koulutus@ek.fi

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

20.11.2024
09:00 – 12:00

Ajankohtaista arvonlisäverotuksesta

Webinaari

24.10.2024
09:00 – 12:00

Työpaikan poissaolot: Sairauspoissaolot, perhevapaat ja muut poissaolot

Helsinki & Webinaari

21.11.2024
09:00 – 12:00

Työ vähenee – mitä työnantaja voi tehdä?

Helsinki & Webinaari

17.09.2024
09:00 – 16:00

Työsuhdeasioiden tehostartti

Helsinki & Webinaari