EK:n johtava asiantuntija ja Turvallisuusalan neuvottelupäivien isäntä toivottaa sinut tervetulleeksi alan odotetuimpaan seminaariin.

 

Tule sinäkin mukaan vuoden odotetuimaan alan tapahtumaan. Tässä TN39-seminaarin isännän tervehdys:


-EK-Tiedon ja EK:n yhteistyössä järjestämä Turvallisuusalan neuvottelupäivät tunnetaan paitsi pitkästä historiastaan, myös aina ajassa kiinni olevasta ohjelmastaan.

29.-31.5.2024 järjestettävä tapahtumamme on järjestyksessään jo 39. ja tälläkin kertaa kattava ohjelmamme tarjoaa varmasti jokaiselle uusia ajatuksia ja eväitä arkeen.

Olit sitten vakiokävijämme tai ensimmäistä kertaa harkitsemassa osallistumistasi, toivotan sinut, turvallisuuden ammattilainen, lämpimästi mukaan!

Ohjelmamme potkaistaan liikkeelle tähystämällä horisonttiin: onko Suomi enää turvallinen, kun maailmalla myrskyää? Turvallisuuden isoon kuvaan meidät johdattavat kansanedustaja, kenraalimajuri evp. Pekka Toveri, Suojelupoliisin asiakkuuspäällikkö Hannu Vahokoski ja kyberturvallisuuden asiantuntija, tekniikan tohtori Catharina Candolin.

Toisessa ohjelmaosuudessamme pohdimme, mitä teknologia merkitsee turvallisuudelle. Osuuden aloittaa EK:n asiantuntija Peppiina Huhtala, joka valottaa meille tuoreen EU:n tekoälyasetuksen merkitystä yrityksille. Tekoälyn käyttöä tarkastelee puolestaan Kyberturvallisuuskeskuksen johtava asiantuntija Juhani Eronen kyberhyökkääjän näkökulmasta. Fazerin turvallisuusjohtaja Kai Himberg kertoo, miten Fazer hyödyntää tekoälyä turvallisuustoiminnoissaan.  Osuuden päättää Kyberala ry:n toimitusjohtaja Peter Sund, joka kertoo operatiivisen teknologian turvallisuushaasteista.

Päätämme ensimmäisen seminaaripäivämme yhteiseen AfterWorkiin ja a’la carte -illalliseen. AfterWorkissa on mahdollisuus paitsi vaihtaa kuulumisia tuttujen kanssa ja solmia uusia tuttavuuksia myös tutustua Ankkuripaikka-yritysten tarjoomaan.

Työpajamme ovat saaneet vuodesta toiseen hyvät arviot osallistujilta. Tällä kertaa olemme varanneet toisen seminaaripäivän aamupäivään tehokkaan kaksituntisen, jolloin osallistujien valittavana on yksi kolmesta työpajavaihtoehdosta: Osallistuja voi perehtyä joko NIS2. ja CER-direktiivien toimeenpanoon soveltamisalan organisaatiossa, turvallisuuden johtamiseen kansainvälisessä ympäristössä tai turvallisuusviestinnän suunnitteluun -ja sen kautta turvallisuuskulttuurin rakentamiseen omassa organisaatiossaan. Lounaan jälkeen jaamme totta kai työpajojen keskeisimmän annin kaikille.

Toisen seminaaripäivämme iltapäivä jatkuu sukelluksella naapurimaamme Ruotsin tilanteeseen: mitä elinkeinoelämä odottaa huoltovarmuuden ja kyberturvallisuuden kansalliselta kehittämiseltä länsinaapurissa ja miten ’Ruotsin HVK’ eli MSB tähän vastaa.

Yritysturvallisuuden maailma ei ole ollut näin hetkinen pitkään aikaan, jos koskaan. Mitä siis tehdä, kun samaan aikaan tulee uutta merkittävää sääntelyä, kansainvälinen turvallisuustilanne on jatkuvasti veitsenterällä, eikä kotimaastakaan haasteet näytä olevan vähenemässä. Paljon toivotussa paneelissamme pureksimme asiaa kolmen kokeneen turvallisuusjohtajan, Nokian Jutta Halosen, Wärtsilän Jouni Laihon ja Elisan Jaakko Walleniuksen kanssa.

Toinen tapahtumapäivämme huipentuu aiemminkin tapahtumassamme vierailleen ja paljon toivotun Jose Ahosen tajuntaa kutkuttavaan esitykseen sosiaalisesta hakkeroinnista.

Vaikka ohjelmallinen sisältö päättyy, vielä on mahdollisuus illan ja seuraavan aamun aikana tehdä ostoksia ja parantaa maailmaa tuttujen ja tuntemattomampien turvallisuuden ammattilaisten kanssa. Monet tapahtumakävijämme kiittelevät sitä, että ohjelma ja miljöö mahdollistavat pidemmänkin ajatustenvaihdon, mitä parin tunnin aamiaisseminaari ei koskaan kykene tarjoamaan.

Uskomme, että saapuessasi takaisin Helsinkiin 31.5. aamupäivällä, olet monta kokemusta rikkaampi ja myös tiedollisesti valmiimpi kohtaamaan arjen turvallisuushaasteet. Varmista osaamisesi ja tule mukaan! Tehdään yhdessä Suomesta taas piirun verran turvallisempi.

Seminaariterveisin,

Markku Rajamäki
Johtava asiantuntija ja Turvallisuusalan neuvottelupäivien isäntä
Elinkeinoelämän keskusliitto EK ry


👉 Löydät TN39-tapahtuman sivut tästä

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

👉 Facebook
👉 X (twitter) 
👉 LinkedIn

-Asiantuntijat apunasi-

@EKTieto #ektietokurssit #TN39 #Turvallisuusala

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

29.05.2024
12:30 – 10:30

Turvallisuusalan neuvottelupäivät 29.-31.5.2024 | Silja Serenade

Helsinki & Tukholma

16.05.2024
09:00 – 12:00

Työmatkakorvausten verotus pähkinänkuoressa

Helsinki & Webinaari

14.05.2024
09:00 – 12:00

Työsuhteen ehtojen muuttaminen -koulutus

Helsinki & Webinaari

20.05.2024
09:00 – 12:00

ALV-trilogia, osa III: Kauppa EU:n ulkopuolisten maiden kanssa ja ALV -webinaari

Webinaari