Testaa webinaariyhteytesi!

Arveluttaako tekniikan toimivuus h-hetkellä? Älä huoli! Nyt voit hyvissä ajoin testata, että käytettävissäsi oleva verkkoyhteys toimii ja on tarpeeksi vahva webinaariin liittyäksesi.

Tästä linkistä pääset webinaariohjelman englanninkieliselle tarkistussivulle, jolloin järjestelmä automaattisesti testaa käytettävissäsi olevan verkkoyhteyden ja ilmoittaa, onko se tarpeeksi vahva webinaariin liittymiseksi.

👉 Tarvittaessa tämän yhteydessä koneelle asennetaan pieni apuohjelma (GoToOpener –lisäosa), jota ei enää webinaaripäivänä, tai jatkossakaan, tarvitse ladata. Lataus kestää korkeintaan pari minuuttia ja ohjelma ohjaa sen suorittamisessa. Huom! Joissakin organisaatioissa tämä asennus vaatii järjestelmänvalvojan oikeudet!

👉 Asennuksen jälkeen varmista vielä ääniasetuksista (Computer audio options), että ääniyhteys on kohdillaan ja ääni webinaariin liittyessä kuuluu automaattisesti.

Toivottavasti tällä ohjeistuksella taklaamme mahdolliset esteet webinaariin liittyen ja tapahtumapäivänä voimme keskittyä olennaiseen.

Jos olet osallistunut aikaisemmin webinaareihin GoToWebinaria käyttämällä, on sinulla jo tarvittava apuohjelma koneellasi, jolloin kone saattaa kysyä, avataanko tämä Go To Opener –lisäosa. Lisäosan lataus tai sen avaaminen tulee aina sallia, jotta webinaariin liittyminen onnistuu. Mikäli olet jo aiemmin valinnut, ettei sinulta tarvitse kysyä tätä kysymystä joka kerta uudelleen, yhdistää ohjelma sinut suoraan webinaariin.

🔸Varaa aikaa yhteyden testaamiseen ennen webinaarin alkua, taataksesi itsellesi rauhallisen ja hyvän startin tapahtumapäivänä!

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä: yhteystiedot tästä.

 

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

20.11.2024
09:00 – 12:00

Ajankohtaista arvonlisäverotuksesta

Webinaari

24.10.2024
09:00 – 12:00

Työpaikan poissaolot: Sairauspoissaolot, perhevapaat ja muut poissaolot

Helsinki & Webinaari

21.11.2024
09:00 – 12:00

Työ vähenee – mitä työnantaja voi tehdä?

Helsinki & Webinaari

17.09.2024
09:00 – 16:00

Työsuhdeasioiden tehostartti

Helsinki & Webinaari